Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam999

czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość agam999

Czy związek prostego chłopaka po zawodówce, ale będącego dobrym, odpowiedzialnym człowiekiem z dziewczyną wykształconą, samodzielną, mającą dobrą pracę ma szansę powodzenia? Byliście kiedyś w takiej sytuacji?

Gość agam999
Co raczej odwrotnie?

Gość niewiemm
ja byłam kiedyś z takim nieudacznikiem, zawodówki nawet nie skończył, jego CV było baaardzo ubogie i nigdzie go nie chcieli.. nie mowie ze twoj chłopak taki jest oczywiście.. teraz jestem z chłopakiem ktory jest w ostatniej klasie technikum, robi kurs spawacza i chce cos w zyciu osiagnąc, a nie latac z łopatą, trzeba swoich facetow zdopingowac zeby potem w zyciu bylo lepiej, ja ide w pazdzierniku na pedagogike ale mala kasa po tym ale jak on bedzie dobrze zarabial to sobie poradzimy

Gość niewiemm
ja byłam kiedyś z takim nieudacznikiem, zawodówki nawet nie skończył, jego CV było baaardzo ubogie i nigdzie go nie chcieli.. nie mowie ze twoj chłopak taki jest oczywiście.. teraz jestem z chłopakiem ktory jest w ostatniej klasie technikum, robi kurs spawacza, chce isc zaocznie na studia i porobic jeszcze jakies kursy, i chce cos w zyciu osiagnąc, a nie latac z łopatą, trzeba swoich facetow zdopingowac zeby potem w zyciu bylo lepiej, ja ide w pazdzierniku na pedagogike ale mala kasa po tym ale jak on bedzie dobrze zarabial to sobie poradzimy

Gość agam999
Nie, on nie jest nieudacznikiem, radzi sobie w życiu świetnie i naprawdę jest bardzo odpowiedzialnym facetem. Ale boję się że kiedyś przyjdzie moment, ze nie będę po prostu miała o czym z nim rozmawiać jak już minie takie pierwsze zauroczenie.

Gość niewiemm
zycie drogo kosztuje, lepiej namow go na dalsza nauke zebyscie potem w zyciu mieli duzo łatwiej:D

Gość niewiemm
ahaaa to o to chodzi.... ze nie bedziecie mieli wspolnych tematow...

Gość fifififif
wykształcenie nie ma nic do rzeczy, teraz magistra może mieć każdy, a dobry fachowiec zarobi nawet wiecej niż wykształciuch

Gość niewiemm
proponuje znalezdz jakąś wasza wspólną pasje, otworzyc jakis biznes, skoro jestes wyksztalcona to sobie poradzicie:D:D a chłopak poki co niech dalej sie uczy, chocby zaocznie

Gość niewiemm
moj chlopak ma kolege ktory ma tylko podstawowe wykształcenie ale zrobił sobie kurs na wózki widlowe i zarabia 12zł na godzine... takze prawda, zgadzam sie, wyksztalcenie nie ma czasem nic do rzeczy:) trzeba poprostu chciec:)

kolezanko to ze ktos jest po zawodowce to nie znaczy ze nie masz o czym z nim rozmawiac, moze tak po prostu wybral ze chce isc o zawodowki ale moze byc siwetnym kompanem do rozmow moj chlopak nie ukonczyl szkoly sredniej a czyta duzo ksiazek, jest bystry i zna sie na majsterkowaniu itepe i uwierz mi ze po 3 latach wciaz nie mozemy sie nagadac to od was zalezy czy wam sie zwiazek ulozy a nie od wyksztalcenia co za bzdury ludzie jednak nie maja samosiwadomosci