Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maiiia autorka

Jego penis jest za miekki. Czy przyczyna moze byc wiek? 35

Polecane posty

Gość Maiiia autorka

Mam 24 lata, moj partner ma 35, kochalismy sie kilka razy i za kazdym bardzo malo go czulam. Nie chodzi o wielkosc. Poczatkowo myslalam ze to ja jestem luzna ale to niemozliwe, gdy sie pieszcze to na luzie wchodzi mi tylko jeden palec. Moj poprzedniego (i pierwszego) partnera czulam bardzo dobrze, czulam ta mocna szywnosc a obecny jest duzo miekszy, penetracja nie sprawia mi az tak duzej przyjemnosci. Wiem ze bardzo go podniecam, on jest tez bardzo pewny siebie w lozku. Czy przyczyna moze byc wiek? Czy da sie cos z tym zrobic? Tylko prosze nie pisac o zmianie partnera

Gość onago
przyczyną może być choroba a nie wiek. Ale skoro może go wprowadzić to chyba nie jest tak źle

Gość Maiiia autorka
ale jak wali inne laski to nie ma problemu z miękkością

moze juz dawno nie ciupcial i sie troche boi i dlatego mu calkowicie nie staje..jak do 2 miesiecy sie to nie zmieni,to mozna zaczac myslec,ze to choroba jakas

Gość głupie dziewczyny
penetrować to można jaskinie

Gość ene due rabe
podrzuć mu níebieskie tabletki :D

Gość Maiiia autorka
Bez przesady, staje mu i jest twardy ale nie az tak bardzo

Gość Maiiia autorka
próbowaliśmy patyczki bambusowe wkładać do cewki ale wył z bólu

Gość Maiiia autorka
lody to ja lubię ale śmietankowe

Gość Maiiia autorka
raz próbowaliśmy obłożyć lodem ale tak szybko jak stanął tak szybko zrobił się jak mały ślimaczek

Gość search4true
Problemy z erekcją (niepełna). Faceta pod rękę i do seksuologa marsz ;).

Gość wesoła nataszka
U mojego faceta jest podobnie - potrafi się zrobić bardzo twardy, ale szybko oklapuje. Żeby chwilę potrzymało, musiałby wejść od razu jak zacznie stać - ale ja potrzebuję chwilę, żeby się zrobiło wilgotno, a jemu staje od razu na poczatku pieszczot, więc jak minią te 3 minuty, których mi potrzeba, tak pi razy oko, to on już tak sie ledwo trzyma i ledwo wejdzie - mieknie od razu. Do dupy taki seks, powiem szczerze - orgazmów to ja od tego nie mam.

Gość wesoła nataszka
Nie chcę z buciorami mu wchodzić i po prostu powiedzieć, że jest za miekko, ale delikatnie sprowadzalam juz rozmowę na ten temat - to sie wykręcał, ze stres, ze zmęczony, że praca. I że przeciez jest lepiej, jak ma urlop. OK, tylko cieżko uznac za normalną sytuację, gdzie porządny seks jest 2 razy do roku po 2 tygodnie. A boję się, że jak zacznę naciskac na jakiegos seksuologa, to sie tak zestresuje tym, ze podwazam jego męskosć, że calkiem mu przestanie stawać

Gość oś tam coś tam
polecam wycięcie łechtaczki i problem z głowy

Gość mój też tak ma...
na początku myślałam, że z czasem będzie coraz lepiej. Nie było a on nic w tym względzie nie chciał zrobić, ba, nawet twierdził że wszystko jest ok.W końcu tak się zniechęciłam, że zaczęłam unikać zbliżeń i stałam się żoną oziębłą. Raz na pół roku to wszystko na co może liczyć.

Gość gość
35 lat trochę za młody wiek - 55 lat to i owszem, czasami penis nie jest już taki twardy. Jeśli taki jest problem to lekarz i podstawowe badania (cukrzyca, nadciśnienie) albo zmęczenie, problemy psychologicznie. Zaburzenia erekcji w wieku 35 lat to nie jest normalna sytuacja.

Gość gość
Mi tam do obcej baby zawsze inaczej stoi... Pozdrawiam, 44latek