Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powerrrrrrrr

Kto nosi glany ?

Polecane posty

Gość powerrrrrrrr

jw

Gość ciekawe cooooom
myslicie ze glany sa sexy?:)

Gość LadyMorgana33***
Ja noszę od9 lat, pasują do mojego stylu poza tym są niesamowicie funkcJonalne i praktyczne,Czy są sexy?? :) Kwestia gustu;)

Gość Coralick
mydulce... adresik zly masz... ja nosilam, teraz nosze czasami... Glany som the best :)

przyjemność jaką daje rozgrzana do czerwoności blacha w glanie na 35 stopniowym upale jest nie do opisania, a spojrzenia ludzi bezcenne! Gdy jednak tłok na plaży robi się zbyt męczący po kilku godzinach na słońcu zdejmuje glany i momentalnie robi się dzika plaża...ludzie odchodzą, ptaki odlatują...eh stare dobre czasy. teraz mam zakaz wchodzenia na plażę bo jak raz postanowiłem opłukać stopy w zimnej wodzie to padła połowa populacji flądry w zatoce gańskiej:/

Mua noszę🖐️.. Już rok:) i noszę je w lato, jesień, zime, wiosne... w lato ii wiosne czasem trampki.. Przywiazalam sie do glanow.. Wszyscy sie dziwia ze latem wytrzymuje:P Ależ też to dziwne.. No i mam 10 dziurkowe czarne i się zastanawiam nad czerwonymi:) chwila chwila.. zaraz wkleje link.. http://allegro.pl/item925108556_glany_steady_s_10_czerwone_skora.html co wy na to?;)

Gość bladolica panna
nosiłam martensy mając naście lat jeszcze je mam ale już nie noszę.Zimą nigdy nie zdarzyło mi się w nich nawet poślizgnąć i były rewelacyjne.Noszenie ich latem odpadało.Początki ich noszenia były ciężkie...poobcierane pięty mimo nawet ciut za dużego rozmiaru.Może jeszcze kiedyś założę... ;)

Nie wystawiłam tylko chcę kupić:D Oj kodzik kodzik.. z obrazka z obrazka... CzytOI(oi oi oi) z otwartymi oczami

jak mialam jakies 15 lat to glany byly jedynymi butami, ktore nosilam. do dzis je mam bo nie potrafie ich wyrzucic, sentyment.

te pierwsze kup:P A do czerwonych.. Co wy na to, żebym się farbnęła na czerwono i kupiła czerwone glany? ;)

dołaczam ;) lubie sa wygodne i w razie cus mozna pociagnac z buta ;)

No? Nikt sobie tego nie wyobraża? Hhee:P wszystkim co to powiedziałam to się zdziwili tylko. .. Nie .. czekaj.. Jedna osoba powiedziałą, że fajny pomysł;)