Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 stka

jego boli...gdy we mnie wchodzi...

Polecane posty

Gość 30 stka

mam juz swoje lata,za soba jeden porod... jestem teraz z chlopakiem troche mlodszym od sebie,przede mna mial juz jedna ,mlodziutka dziewczyne. Jedno mnie nurtuje....myslalam ze jest roznica miedzy 18-letnia dziewczyna a 30 -letnia po porodzie....jesli chodzi o CIASNOSC W POCHWIE>>> zapytalam go kiedys czy jestem duzo luzniejsza od tamtej a on twierdzi ze odwrotnie,ze wrecz go boli zawsze na poczatku...Dodam ze sex lubie i nie ma mowy ze jestem spieta czy cos .... dodam jeszcze ze corka ma 10lat. jaka moze byc przyczyna tego dyskonfortu na poczatku....?

Gość 30 stka
dodam że ja już miałam ze 30 parnerów i było ok nawet na dwa baty w muszelkę leciałam a tu masz klops

Gość 30 stka
a może to perzez to że mam wyćwiekowaną pochwę

Gość DO PODSZYWACZA
bardzo zabawne..... WCZESNIEJ MIALAM 2 PARTNEROW.....

Gość DO PODSZYWACZA
jednocześnie dopiero od niedawna mam po jednym może to dlatego ?

Gość search4true
Wydaje mi się że to może być problem z nawilżeniem pochwy, być może na początku nie jesteś wystarczająco podniecona i nie wytworzyło się jeszcze "odpowiednie" nawilżenie co powoduje na początku tarcia i może być przyczyną dyskomfortu a nawet właśnie bólu. Niech Twój partner najpierw spróbuje Cię bardziej podniecić np seks oralny na początek w jego wykonaniu, lub też spróbujcie jakiś olejków nawilżających.

Gość 30 stka
w tym jest problem że ja jestem taka mokra że aż mi kapie

Gość kulka kropka
podjaranie partnerki nie dziala... ;/ sam testowalem bo tez mam problem ten z moja niunia... ma 19 lat i miala wielu partnerow a wydaje sie ciasniejsza od niejednej dziewicy... i tez lubi sex i ma ochote a nie ze cos na przumus... nie wiem co jest ale mysle ze obcykam sposob na to ;)

Gość nhbjhb
Jakiego zabezpieczenia uzywacie ?? Ja mam podobne odczucie gdy kocham sie bez gumki, duzo ciasniej i na poczatku troszke tak jakby boli ale po kilku ruchach przechodzi , a to wszysko przez to ze na 100 stosunkow z gumka jest z 95;/.

Gość kulka kropka
ja bez gumy.... po kilku ruchach robi sie luzniej... kilka razy tez mialem tak ze bylo elegante... ale to bylo po 2 tygodniach dziennego sexu bez pzrerwy... nie wiem co tu ma do znaczenia... a bardzo chcialbym wiedziec... bo nie lubie wchodzic jak boli... najlepiej wbijac i yyyebac... ;d

Gość 30 stka
my stosujemy świński smalec albo wołowy łój

Gość kulka kropka
2 tygodnie dziennie nieprzerwalnie mialem na mysli ze pod rzad co dzien ;)

Gość kulka kropka
i nawilzenie pomaga ?

Gość search4true
Być może jego członek jest w jakiś sposób wrażliwy i musi chwila minąć zanim się przyzwyczai do określonych bodźców.

Gość 30 stka
o kur... daw tygodnie seksu bez przewry człowieku nie dam rady

Gość kulka kropka
dwa tygodnie na orient dokladnie bylo 12 dni... byl taki okres jakis czas temu ze dziennie po kilka razy... pozniej sie rozluznilo... ale pozniej po odstepie znow bylo ciasno... wiec metoda nieskuteczna :(

Gość kulka kropka
a probowalas po alkocholu ;> jak mi sie dobzre pzrypomina raz tez mialem luzno jak nayyebalem sie z partnerka... ale nie wiem zcy sto pro bo bylem nayyebany wtedy :DD

Gość JarekK__
Po liczbie głupich wstawek podszywaczy jakie ostatnio się pojawiają w różnych postach widać że najlepiej mieć stały nick.

Gość JarekK__
a apropo tematu ja najpierw mojej wkładam cukinię na 2 dni a potem już z górki

Gość AUTORKA TOPIKU11111
chlopak opisuje to dokladnie jak wy...ze po kilku ruchach juz wszystko gra... tylko na samym poczatku go boli. i moze fektycznie to kwestia nawilzenia....... dzieki chlopaki za odpowiedzi..:)

Gość kulka kropka
tylko sobie nie mysl ze jestes jedyna ;) bo to jest normalne z tego co wiel.. ale od czego zalezy to nie wiem ;) pozro laska

Gość AUTORKA TOPIKU11111
dzięki nie pomyślałam o rozpychaczy z tą cukinią strzał w dychę lecę puki jeszcze są w sklepach

Gość atorka tematu111111111
wlasnie nie jestem sucha....i dlatego mnie dziwi taki stan rzeczy.... czasem mam wrazenie ze tych sokow jest az nadmiar.... :( .Nie sadze zeby mnie za ciasno zszyli... w ktoryms topiku czytala ze dziewczyna sie martwi ze ma za WIELKA...BO WCHODZA JEJ 3 PALCE... - ja tez tak mam.....wiec tym bardziej nie rozumiem....