Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulip85

Gdy On flirtuje z innymi...

Polecane posty

Gość Tulip85

Jestem z moim mężczyzną 1,5 roku. Bardzo go kocham i jest on dla mnie najważniejszy. Kiedyś jednak przyznał mi się do czegoś co bardzo mnie zabolało i co spędza mi sen z powiek. Mianowicie do tego, ze czasami flirtuje z innymi dziewczynami. Powiedział, że dla niego to nic takiego, nic zobowiązującego, że mnie kocha i ze mną chce być, i że jak czasami powie innej dziewczynie jakis komplement czy rzuci jakims dwuznacznym haslem to jest to tylko zabawa. Dla mnie natomiast zabawa to nie jest. Co wiecej, poprosiłam go żeby nie flirtował bo mnie to rani i znaczy ze mu nie wystarczam. I wiecie co... nie chciał mi tego obiecać, twierdząc ze on robi to automatycznie. W koncu wymusiłam na nim te obietnice ... ale jakoś nie do konca potrafie mu zaufac. Boje sie, ze za kazdym razem gdy wyjezdza to flirtuje z innymi. A w koncu tylko ze mna powienien flirtowac, nie?

A w koncu tylko ze mna powienien flirtowac, nie?" nie :) ciebie tylko powinien przelatywać :P

regres ... biedna jest twoja dziewczyna, strasznie mi jej szkoda ....o ile wogole ja masz.

lisciali widzisz ... jak ci to powiedzieć ... moja dziewczyna ma całkiem dobry fach a po za tym jest instruktorką fitness wiec nie jest taka biedna jak myślisz :D

No wiesz regres ... twoja tez jest do przelatywania tylko :) a z innymi flirtujesz :) P.S to gratuluje ze jest instruktorką fitness :) ciekawe czy z ciebie tez jest taka dumna jak ty z niej :) Moze powiesz jej do czego słuzy :)

Gość Tulip85
Pewnie mogłabym poflirtować z innymi... i czasami mam ochote sie tak na nim odegrać, zeby zobaczył jak to jest ;), tylko ze jestem z tych co sa uczciwe i wierne w stosunku do swoich polowek :)

Gość dobrra rada
ciesz się że masz faceta który Ci to spokojnie powiedział... poproś tylko by nie robił tego przy Tobie... czego oczy nie widzą... no i zeby to był tylko flirt a nic wiecej...!

Gość lisicali
skoro tak twerdzisz :) Tak jak wyzej napisałam ....szkoda mi jej, biedna jest i nie w sensje jej osoby tylko w sensje posiadania ciebie u swojego boku :) Wiec ciesz sie z instruktorki fitnes bo moze zamienic cie na lepszy modelik :)

biedna jest i nie w sensje jej osoby tylko w sensje posiadania ciebie u swojego boku " serio ? :P :P :P no widzisz ta moja bidula juz kawał czasu jest ze mną i jakos nie chce zmieniać swojego modela ? :D na inny egzemplarz

Gość Tulip85
Dobra Rada... ze mna tez kiedys flirtowal, jak byl jeszcze ze swoja poprzednia dziewczyna, i zostawil ja zeby byc ze mna, boje sie ze i mi moze takie cos zrobic... od flirtu sie zaczyna

i czasami mam ochote sie tak na nim odegrać, zeby zobaczył jak to jest " Tulipan85 a jak to jest ? czy towarzyszą temu jakieś uniesienia przestrzenne ? :P

Gość lisicali
No to gratuluje regres :) To skad takie złosliwe i zjadliwe posty z twojej strony do dziewczyny która szuka odpowiedzi :) cytuje:" A w koncu tylko ze mna powienien flirtowac, nie?" nie ciebie tylko powinien przelatywać " Cos cie musi bolec skoro taki jad wylewasz na obce osoby :) Czyzby problemy w niebie :)

Gość Tulip85
lisicali... niech sobie pisze co chce, po mnie akurat to spływa :), widocznie cos jest z nim nie tak... trzeba mu wspołczuc ;), ale dzieki za obrone ;)

To skad takie złosliwe i zjadliwe posty z twojej strony do dziewczyny która szuka odpowiedzi" to jest proste :) dlaczego ... zawsze szczery w pierwszym poście juz ci wyjasnił czym jest ten topik :)

, widocznie cos jest z nim nie tak." Tulip85 to nie ja załozyłem topik .. to nie ja jestem z tym facetem to nie ja automatycznie muszę flirtowac z innymi pannami ... to nie ja nie mam zaufania do swojego faceta.... czy mam wymieniac dalej ?

Gość lisicali
No to po co go kntynułujesz i dowalasz skoro ten topik jest -2/10 ? Chyba ta dziwczyna nie potrzebuje twoich "złotych mysli" :)

lisicali nie wiem czy potrzebuje ? ale wiem napewno że pragnie głaskania po główce i posłuchania wywodów w stylu .... "ten twój facet to niezły skurwiel" też tak miałam .... :P

Gość lisicali
Regres chyba teraz powinienes stawiac ołtarzyk i bic pokłony swojej instruktorce fitness a nie dowalac dziewczynom których nigdy na oczy nie widziałes i nic nie znacza w twoim wymarzonym zyciu :)

Gość Tulip85
Regres, skoro nie ty zalozyles ten topik, to wez zostaw go w spokoju i wejdz sobie na inny co??? ;p

Tulip jak chcesz :) tylko nie głaszczcie sie zbyt mocno ;) pozdrawiam .... a na marginesie powiem ci tylko jedną rzecz :) nie bądz kobietą pelikanem i głodne kawałki o automatycznym flirtowaniu z pannami przez twojego faceta możesz śmiało włożyć w regał z bajkami z tysiąca i jednej nocy ... tam jest ich miejsce :) to tyle

Gość Tulip85
Staram sie byc dobra, kochana dziewczyna, musze akceptowac to, ze wyjezdza na konferencje, obozy, ze ma wielu znajomych, kolezanki. Ale ja po prostu chcialbym sie poczuc bezpiecznie i miec pewnosc, ze to ja jestem najwazniejsza, i ze moj ukochany nie flirtuje na boku, nawet tak dla zartu... chyba do tego mam prawo.

nikogo nie zamknie się w klatce by nie miał kontaktu z nikim poza Tobą... nie chodzi o to, by facet nie odzywał się do żadnej kobiety, ale żeby znał granice i wiedział, że Ty masz być zawsze tą najważniejszą robienie scen jeszcze nigdy nie przyniosło dobrego rezultatu ale poczucie humoru owszem:P "patrz się na jej tyłek, nie ma sprawy, ale ja to mój jest dla Ciebie tym najfajniejszym bo jest mój" ;)