Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryś66_AG

Jak powiedzieć dziewczynie zeby się seksowniej ubierała??..

Polecane posty

Gość Patryś66_AG

jak w temacie. Uważam ze moja dziewczyna ubiera sie mało seksownie jak mam jej o tym delikatnie powiedzieć tak żeby sie nie obraziła?

Gość Tulip85
Powiedz jej np. ze ma sliczne piersi i moze zechcialaby kiedys ubrac dla ciebie (tylko dla ciebie) bluzke z troszke wiekszym dekoltem. A jak juz ubierze to wychwalaj, jak pieknie wyglada i jaki jestes zachwycony. I wtedy bedzie ubierac te bluzke czesciej ;), a moze wybierzecie i kupcie cos seksownego razem, tak zeby ona byla zadowolona i tobie sie podobalo ;)

Gość małaaa20
powiedz np, ze ma ladne ramiona i powinna je eksponowac w ladnej koronkowej bluzeczce na ramiaczkach, albo, ze lubisz ja w opietej mini, bo ma zgrabne nogi... nie wal prosto z mostu, ze nie podoba Ci sie, ze ubiera sie malo seksownie, bo mozesz ja urazic. sprobuj troche subtelniej ;-) powodzenia!

Tylko moja dziewczyna twierdzi ze ma grube nogi i brzuszek. Według mnie przesadza i nie wiem jak ja do tego przekonać zeby z tym wyluzowala a jak juz tak chce troche zrzucic to niech sie za siebie wezmie bo jej narzekanie mnie denerwuje. Moja dziewczyna umie ubrać sie czasami seksownie ale to rzadko, a nie raz załozy takie bluski ze ręce opadają. Pozatym nie lubi spódniczek anie sukienek:( a tak by ładnie wyglądała