Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinol..00

dziewczyny powyżej 70 kg to już nie kobiety

Polecane posty

Gość Oleńka234
Słusznie zbulwersowane są dziewczyny ... i ja się dołączam w tym .. Logiczne jest, że autor jest niski, bo skoro dla niego idealna waga to 55 kg to ma na myśli niskie dziewczyny .... Widocznie tylko takie zna ... Ja też mam 170 cm i najniższa waga jaką mogę mieć to 58 kg ... poniżej wyglądam bardzo źle ... nawet kilogram robi różnicę ... kości zaczynają mi wystawać ...

Gość Oleńka234
Michelle Rodriguez - na oddziale zamkniętym anorektyczek znajdziesz same ideały dla siebie ... Ale nie pisz o ideale ogólnym .... bo jesteś od niego daleko ... waga jest uzależniona od budowy ciała, umięśnienia ... ja mam brzuch jak skała ... z widocznymi pionowymi mięśniami ... mam kobiece biodra ... biust ... A jakby nie było biust to tłuszcz ... rozumiem, że biust też jest wykluczony w Twoim ideale ...

Gość wow8708
ale zal ja waze równe 60kg i wzrost 175, rozumiem ze juz sie nie nadaje... co to za stereotyp?

o czym wy piszecie ja mam 181 wzrostu i wazę 70 kg moje same kości pewnie ważą 55kg !!!!!!!!!

Gość Oleńka234
wow8708 - autor jest niski, to nie ma pojęcia ile ważą kobiety wyższe (bo nie zna żadnej) ...

Gość Oleńka234
024sylwia- już tu jeden pisał, że wykluczony jest tłuszcz i mięśnie ... Czyli bezbiustne szkieletory ... a teraz jeszcze trzeba zweryfikować niektóre szkielety ... Bo za dużo kości masz ... :P

Gość Oleńka234
024sylwia - może pomyśl o amputacji nóg ... :P

Ludzie to tak samo jak ja bym napisała że prawdziwy facet musi mieć ponad 185cm wzrostu Bez sensu każdy ma inny gust !!! :p

Gość Oleńka234
024sylwia - przy tym wzroście masz pewne długie nogi ... to nieprawidłowe dla autora ... bo sporo ważą ...

Gość hahahahaha a jestes blondi
"a prawdziwe laski to do 50-52 kg (ja sama waze mniej niż 50 ) " co nie znaczy, ze jestes laska, tylko dziewczunka z disco:D zakompleksiomna i niedowartosciowana:D a jak jestes blondi, to wszystko jasne:D

Gość Oleńka234
024sylwia - akurat dla mnie facet musi ... bo w butach mam od 180-183 ... :P Ale wagi mu nie narzucam ... choć preferowałabym słuszną budowę ...

Gość Oleńka234
024sylwia - ale niestety zachowując nogi bardzo oddalasz się od ideału ... :P Możesz z tym żyć? :P :D

Gość Oleńka234
024sylwia - nie, jestem niższa od Ciebie ... dlatego sobie dodaje w postaci szpilek 10-13 cm ... A ważę 58 kg i jestem na granicy minimalnej dla mnie .... poniżej jest źle ...

dokladnie 55kg to dla dziewczyny 165cm wzrostu ktos kto pisal topik to kurdupel z podmiejskiej wsi :classic_cool: 70kg przy 185cm robi roznice prawda?pozdrawiam dlugonogie:classic_cool:

Gość Oleńka234
024sylwia - cóż nie powiem, abyś Ty tylko była odmieńcem ... Też wolę być daleka od ideału, niż mieć krótkie nogi ... :)

Gość o ja pierdziele
ale jesteście pojebane, wartość człowieka waga mierzona...jestem pod wrażeniem... debilki do wyruchania i puszczenia kantem

Gość dim dam dommmmmmmmmm
No ale dziewczyny, nie przesadzajcie w drugą stronę. Wam nie jest miło ja ktoś mówi, że jesteście grubasy, a na wagę poniżej 50 kg muwicie, ze anoreksja. Ja mam 165, ważę 45 kg i anorektyczką nie jest, wszystkie badania mam wporządku - taka budowa ciała, ot co. Nie wyglądam jak wieszak tylko jestem zwyczajnie szczupła. Dlaczego jesteście takie zawistne? ja nigdy nikogo nie krytykuje, waga nie najważniejsza..

Oleńka to teraz na zdrowy rozum do dziewczyny która ma 150 cm i waży 50 kg jak dodamy 30 cm to i kilogramów też możemy dodać może nie 30 ale 20 będzie OK czyli moja waga jest idealna :)

Gość o ja pierdziele
zdrowy rozum.... dobre

dim dam dom drobniutka jestes :( ale kazda znajdzie swojego,szczuple,grubsze,otyle,kazdy ma swoj gust wiec przestancie juz marudzic w temacie:classic_cool:

dim dam my ciebie nie obrażamy tylko próbujemy udowodnić autorce że się myli

Gość Oleńka234
Niestety, ale tylko waga się liczy ... ideał to 50 kg ... choćby to było dla grubej karlicy ... Coś mi się wydaje, że karlicom trudno odbiec od ideału ... :P

Gość dim dam dommmmmmmmmm
mówicie* poprawiam bo zaraz się posypia komentarze jaka to ja niedouczona jestem... ech. No wlaśnie, bezsensu ta rozmowa, każdy ma swoje racje... ale radzilabym wam nie krytykować tak an prawo i lewo i nie wyzywac szczupłych od anorektyczek. To tak samo boli.

Gość Oleńka234
* 55 kg

A kurde idę szukać pieńka i siekiery op....ole sobie te kończyny i będę ideałem z kłykciami :) :p