Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jivone

antykoncepcja.Co z tymi zastrzykami?próbowałyście?

Polecane posty

Gość mądralka_lalka
Moja znajoma miała taki zastrzyk antykoncepcyjny który działa na dwa lata zrobiła go i zadziałał ale .................zadziałał na 5 lat i potem jeszcze miała potężne komplikacje z ciazami kilka poroniła ma 2 dzieci ale mówi że przeszła piekło przez te zastzryki i wszystkim kobietom odradza bo ponoc później po tych zastrzykach nie można zajść w ciąże jak już się chce. I każda ciąza zagrożona.Więc czy warto brać ten zastrzyk .................raczej nie !!!!

Gość tajasne
nie ma zastrzyku antykoncepcyjnego ktory dziala przez dwa lata. nie wiem co tamta dziewczyna brala ale nic normalnego.

Gość vesania
zastrzyk działa na trzy miesiące...

Ja chciałam zeby mi gin wypisał recepte na zastrzyk anty ale powiedział ze nigdy tego nie zrobi dał 1 raz dziewzynie bo sie uparła i po jakimś czasie przyszła do niego z płaczem co ma zrobic bo ołysiała i nie ma ani jednego włosa na głowie . Zastrzyk jest nie dobry teraz to bym za nic nie chciała tego swiństwa

Gość abracja
ja uważam że najlepsza forma antykocepcji jest spirala domaciczna tabletek nigdy nie brałam i nie mam zamiaru moje znajome miału mnóstwo skutków ubocznych po tabletkach plastrach itd.