Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santhanka

Czy on mnie prowokuje, czy mi sie wydaje?

Polecane posty

Gość Santhanka

Nie wiem co napadlo mojego szefa, ale ostatnio zachowuje sie co najmniej dziwnie. Od razu wyjasnie, ze szefem jest, ale uklady w pracy sa bardzo kolezenskie i na luzie. Otoz moj szef ostatnio uwzial sie na mnie a dokladnie na moj wyglad. Niby przypadkiem, ale rzuca uwagi a to, ze jestem stara, a to ze kulawa (mialam zapalenie sciegna i utykalam), a to ze powinnam schudnac (160 cm 49 kg wagi). Dodam, ze jestem atrakcyjna kobieta. Serio faceci leca na mnie. A ten ciagle w zartach mi dogryza. Komplementuje inne babki i patrzy na moja reakcje. Kurcze tak sie zawzial, ze zaczelo mi zalezec, zeby uslyszec wreszcie komplement od niego. Ot tak, dla przeciwwagi. Kolezanka, ktorej opowiedzialam te historie, stwierdzila, ze facet osiagnal cel, bo moja uwaga skoncentrowala sie na nim. Stwierdzila tez, ze on na pewno na mnie leci i taka obral taktyke. Nie podejrzewam go o takie glupie gierki. Ale slowo daje, to jego krytykanctwo wyzwala u mnie jakas wole walki...Facet kompletnie nie w moim typie, ale przez ta krytyke az mnie nosi, zeby uslyszec od niego, ze tylko zartowal i jestem ok. Nikt mnie nigdy tak nie dolowal jak on to robi... :/ Facet prowokant czy po prostu cham? Wiem, ze nie jestescie jasnowidzami, ale moze ktoras miala podobnie?

Gość Santhanka
Nikt sie nie wypowie?

Gość mlody a cos juz tam wie
klasycznie cie prowokuje ma na ciebie chec jesli jestes atrakcyjna jak napisalas to proste, a jak facet z jajami podrywa kobiete prawi jej komplementy czy po niej jedzie?? stosuje odwrotna metode zeby uzyskac cel. To tak jak na imprezie jesli sa 2 kolezanki a jedna z nich ci sie podoba to bierzesz np. papierosa od tej drugiej. Moim zadniem on celowo po tobie jedzie bo ma na Ciebie chrapke

Gość Santhanka
Kurcze jak jest tak jak piszesz, to zalatwie go na cacy. W zyciu bym go nie podejrzewala o takie gierki. Chce sie bawic to zafunduje mu super zabawe... :/ A juz faktycznie nabieralam podejrzen, ze facet jakas uraze do mnie ma, czy cos... Juz ja mu pokaze!

Gość mlody a cos juz tam wie
Kurcze tak sie zawzial, ze zaczelo mi zalezec, zeby uslyszec wreszcie komplement od niego. Uzyskal 100% celu chcesz komplement od niego uslyszec. no no 160 i 49kg to juz z czego masz schudnac? i mowisz ze prawi komplement innym i czeka na twoje reakcje to jest cos pieknego gdy chcesz sprowokowac kobiete efekt murowany w 100% powiem tyle cwaniaczek z niego. Ale nie badz taka gwaltowna upewnij sie w tym co juz wiesz, ja glowa nie recze a to przeciez szef.... moze nadepnelas mu na odcisk meskie ego i to dlatego jedzie ci tak, albo ma taki charakter ze lubi tak zartowac z innych. a jesli nie to chyba tak jak wczesniej pisalem ma na Ciebie chec

Gość co za beznadziejny sposób głup
iego buca :o Też miałam podobną sytuacje i sie od znajomych dowiedziałam że facet na mnie leciał po prostu. Dla mnie ktoś taki przestaje istnieć po pierwszym takim tekście. Brak kultury i dojrzałość emocjonalna chomika, obleśne :o

Facet być może w ten "nienachalnie uroczy" sposób próbuje zwrócić na Ciebie uwagę. Ale nie zna Ciebie, nie zadał sobie trudu aby to zrobić i stosuje taktykę "na pustą sekretarkę". Być może traktuje kobiety jako głupie lale którym wystarczy że będzie wokół nich krążył jak stary kogut wokół kwoki. Pieniądze i władza to podobno świetny afrodyzjak lecz nie działa on na każdego, nie u każdej powoduje wiotczenie mięśni ud aby się rozwarły. Jak Ciebie to wkurza to powiedz mu to bo inaczej zastosuje jeszcze taktykę "lepkiej raczki" a to jest dopiero uwłaczające.