Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_19

Jaką śmietanę dajecie do pomidorowej?

Polecane posty

Gość pytająca_19

Kwaśną czy słodką 18 % ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_19
Ile kucharek tyle smaków i przepisów na zupę ;-) dlatego pytam. Ja zawsze daję słodką 18 %, łaciatą. Ta 30 % wydaje mi się trochę za tłusta. Chociaż kiedyś może spróbuję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_19
Dodajecie czegoś szczególnego do zupy pomidorowej ? Tak dla smaku ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja do pomidorówki dodaje dużo posiekanej zielonej natki pietruszki na samym końcu gotowania i mam zawsze w zamrażarce posiekana magę (liście)także dodaję bo nieziemsko pachnie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_19
Ja natkę też zawsze daje, już na koniec gotowania. Czasami daję jeszcze pomidory z puszki lub latem takie z ogródka,pokrojone tak dla smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_19
A jak robicie wywar ? Wrzucacie wszystko (mięso i warzywa) solicie i po prostu gotujecie.... Czy najpierw mięsko gotujecie,po jakimś czasie warzywa dajecie a na koniec solicie (doprawiacie) ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na koniec posiekany koperek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja gotuję wszystko razem, czyli mięso, włoszczyznę i liść laurowy i zielę ang. i mam to posolone od razu wiem, że najpierw powinno sie zagotować samo mięso, odszumować wywar i dopiero dodawać resztę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość łaciata to świństwo
zawsze daję kwasną smietanę 18% z lokalnej mleczarni wszytkie produkty łaciate sa okropne w smaku :-( jakby do wszystkich dosypali mleka w proszku :-P fuujj...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja daje tylko kwasna smietane
18%

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kffkkfkfkf
Matko, kto używa śmietanę 18%?!!! Czy wy macie jakieś pojęcie o zdrowym żywieniu? A potem upasione dzieci, upasieni mężowie i same szersze niż dłuższe. Do zupy można świetnie dodać 12% wymieszaną z jogurtem, albo sam jogurt.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja daje tylko kwasna smietane
Ja znowu uwielbiam kwaśną śmietanę w zupie i zawsze dodaje jej sporo bo muszę czuć ten śmietankowy posmak :) Ostatnio próbowalam robic zupe pomidorowa wlasnie na slodkiej smietanie i nie bardzo mi smakowala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja daje tylko kwasna smietane
kffkkfkfkf nie odżywiam się zdrowo, jem to co mi smakuje i jestem szczupla. Chcesz się zdrowo odżywiać to kup pola i zasiej i posadz wlasne warzywa, kup krowe, swinie i kury... :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Burza na Warszawa
18 % smietana Piątnicy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Domcio

Tylko 18% kesemka!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jemi1
Dnia 17.09.2009 o 12:39, Nataliee napisał:

Słodką 30%

czy smietankę z kartonika może być?

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×