Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSDZ

jednorazowy seks??

Polecane posty

Gość ZSDZ

Poznałam go w knajpie. Pogadaliśmy, posmialismy sie. Zabrał mnie do domu, poszlismy do łózka. Chciałam tego, było miło, nie żałuję. Rozstalismy sie z myśla że to pierwszy i ostatni. Ale numery swoje mamy. Napisałam smsa z propozycja kolejnego spotkania. Nie odzywa sie. Czekać?? jak długo?? odezwie sie??

oczywiście ze dla niego to była jednorazowa przygoda. ty tez powinnas to tak potraktowac i nie pisać do niego

Gość ZSDR
Pewnie że prościej iśc do knajpy, ale mnie on sie podoba, i już wiem co i jak ;)

Gość ZSDR
Nie sądzę żeby nie miał telefonu przy sobie, ale jeżeli to ile czekać?? dzień, dwa.... Niby zdaję sobie sprawę że to pewnie jednorazowe ale niepokój czuje, chciałabym zobaczyć go jeszcze

Gość ZDSR
Nie :) wiem co i jak w seksie ;)

Gość hfdfgfd
myslisz ze on by z Toba zawierac jakis zwiazek:O jesli poszlas z nim od razu do lozka jak ostatnia......

Gość ZSDR
poprzestawiałam literki ale to ja :)

Gość ZSDR
Nie chcę związku. Chcę spotkań przyjacielsko-łóżkowych. Może on pomyslał że skoro pisze to chcę faktycznie czegoś więcej

Gość ZSDR
Równie dobrze można powiedzieć że on poszedł ze mną do łóżka jak ostatni... Jestem dorosłą dziewczynka i wbrew pozorą nie chadzam do knajp i nie podrywa, To był czysty przypadek a ja dawno nie byłam tak podniecona Facet umiał rozbudzić ogień i tyle

Toście widzę nie tracili czasu na zbędne rozmowy ? Chyba nie wypada Ci puszczać kolejnego SMS-a. problem w tym, że on tam teraz siedzi i zastanawia się co robić.

Gość ZSDR
Levviatan - ile czekać na tę ewentualną odpowiedź?? Ile czasu facet potrzebuje żeby wiedzieć czy chce iść do łózka z tą kobietą?? ;)

Gość ZSDR
No własnie :) ile może się zastanawiać??

Gość poczekaj do
wieczora. 100% jak wypije to sie odezwie. my faceci tak mamy :)

Zakładając, że spodziewa się huraganu uczuć z twojej strony, może to trwać bardzo długo :P

Gość ZSDR
Kolejnego smsa nie puszczę, ale przyznam że czuję niepokój, a może urażona jestem że w tej samej minucie nie odpowiedział. Jestem baba a wiadomo że to umiemy sobie historie wymyslać :) Możliwe żeby mnie sprawdzał?? Co tam w tych głować facetów siedzi??

Czy ona aby na pewno jest świadom, że chcesz bez zobowiązań ?

Gość ZSDR
Nooo o huraganie uczuć to trudno mówić, zależy jakich ;) Może mu się nie podobało tak jak mnie ;) bo wydawało mi sie zawsze że "chłop żywemu nie przepuści" ;)

Gość ZSDR
Raczej nie jest świadom że chcę bez zobowiązań. Nie było kiedy o tym pogadać ;) :) a drugiego spotkania jak widać nie bedzie

Może ma babkę, a może grypę. Dla pewności czekaj na jego SMS-a w knajpie ;)

Gość ZSDR
Do knajpy to dopiero za tydzień będe mogła się wybrać:) zresztą nie wiem czy tam jest zasięg bo to w piwnicach ;) Zresztą spotkanie też zaproponowałam mu w przyszłym tygodniu :) może wyszłam przed orkiestrę ;)