Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziks1984

Chcialabym sie nauczyc plywac ale mam 25 lat..i boje sie wody

Polecane posty

Gość spróbuj najwyżej się utopisz

ale ja chcialabym przezwyciezyc swoj strach pzoatym fajnie jest uprawiac jakis sport... moze nie tyle co boje sie wody tylko nie lubie gdy w uszy wchodzi :(

Wiek nie ma znaczenia, ale jeśli boisz się wody to będzie ciężko. Na basenach często można załatwić naukę pływania. Jeśli boisz się wody panicznie, to wizyta u psychologa może pomóc. Najpierw musisz strach przełamać, bo samo pływanie to nic wielkiego.

Gość estretert
nie wiem jak można nie umie c pływac ja nauczylam się jak mialam 5 lat.... idz na basen i pogadaj z ratownikiem jest wiele osób ktore uczą się dopiero w tym wieku trzeba chciec

Gość clebo
A ja mam ponad 30 lat i dopiero teraz nauczyłam się pływać. Wcale nie było łatwo ale za to jaka satysfakcja!

Gość 20tka
ja próbowałam jak byłam w liceum (regularnie na basen) i chyba sie juz nie naucze :(

Gość wefwef
Spróbuj połączyć przyjemne z pożytecznym. Wybierz się na taki basen, gdzie przede wszystkim będziesz się dobrze bawić. Podgrzewana woda, zjeżdżalnie różnego rodzaju, oczka z masażerami, prądy,wodospady, a wokół basenu leżaki. Jest takich miejsc coraz więcej a nawet jeśli nie w twoim mieście, to jednodniowy wypad na zwiedzanie i basen dokądś dalej będzie bardzo wartościowy. Poczujesz wtedy czy chcesz spróbować także pływania.

mam sie wybrac z moim facetem na basen gdzie jest jaquzi i zjezdzalnie..jesli bede sie bac pojde posiedziec w jaquzii a mozna sie nie nauczyc gdyz gdy mialam 8 lat chodzilam moze 3 razy na basen a zrezygnowalam bo nauczyciel kazal skakac do wody i od tamtej pory sie przestraszylam...i zrezygnowalam..i do tej pory plywac niestety nie umiem

Gość nie umiem ale chce pływać
ja tez się boję ale jak tu się nie bać, tyle się słyszy, ludzie nie wracają z wakacji, tyle utonięć. Tyle radości że wyjeżdżają całą rodziną zagranicę a powrót w rozpaczy i nic już nie będzie jak przed wyjazdem. Coraz więcej wśród znajomych takich przypadków aż mi się nie chce z domu wychodzić, bo przecież nie wiem czy mnie coś nie spotak za rogiem. Ja już popadam w paranoję nie tylko z pływaniem