Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neutraalnaaa

Gdzie Na Weekend ?

Polecane posty

Gość Neutraalnaaa

Czesc. Chciałam gdzies pojechac na WEEKEND tak tylko od pt-nd macie może jakies propozycję. ? Z Góry Dziękuje.

Gość jakiesss
niepowtarzalne miejsce nad morzem

Gość Pobierowo
nad morzem. woj. zachodn. swietnie w lesie polozona miejscowosc. polecam

Gość po prostu jak chcesz morze
to wpisz w googach jak juz ktos tu napisal niepowtarzalne miejsce nad morzem i pewnie jakies fajne wyskocza

Gość Neutraalnaaa
nad morze odpada. Bo to Tylko weekend a ja ze Sląska jestem.

Gość tetwtto
Zakopiec...ja robie tak: sobota:idziesz nad Morskie Oko z samego ranca(jak lubisz chodzic)......wieczorem runda po knajpach,spacer po Krupowkach... nastepnego dnia jedziesz na Slowacje wykapac sie w goracych zrodlach.ja tam moge spedzac cale dnie:)...wieczorkiem znowu knajpy.....\jak starczy czasu to na Gubalowke mozesz wjechac i piwa sie napic:) droga super,tlumow mysle tez nie powinno byc...osobiscie polecam...

Gość dwdmo
tak w ogole to moj maz nigdy nie cierpial gor. ale ublagalam kiedys to Zakopane i przekonal sie:) jak weekend to tylko tam...my tam naprawde wypoczywamy...

Gość tetwtto
Zakopiec...ja robie tak: sobota:idziesz nad Morskie Oko z samego ranca(jak lubisz chodzic)......wieczorem runda po knajpach,spacer po Krupowkach... nastepnego dnia jedziesz na Slowacje wykapac sie w goracych zrodlach.ja tam moge spedzac cale dnie:)...wieczorkiem znowu knajpy.....\jak starczy czasu to na Gubalowke mozesz wjechac i piwa sie napic:) droga super,tlumow mysle tez nie powinno byc...osobiscie polecam...

Gość Karpacz
My po raz 3 jedziemy w to miejsce w tym roku...Ale podoba mi się tam i jest blisko. 3 dni to zbyt krótko na nowe miejsce-szkoda czasu na bładzenie i odkrywanie nowych miejsc. Jestem z wielkopolski więc droga krótka;)

jeśli na weekend to calkiem niezłym rozwiązaniem moim zdaniem może być wypad np. do wieliczki - ze względu na wyjatkowy mikroklimat tego miejsca, zarówno pod względem zdrowotnym jak i uczuciowym:P Od kilku dni na fastdeal.pl jest oferta popbytu w hotelu grand sol w Wieliczce za połowę ceny. Dla zainteresowanych: http://www.fastdeal.pl/oferta/polska/niezapomniany_2_dniowy_pobyt/1541

Gość adabbb

Warto pomyśleć o Gryfie w Pobierowie, na stronie gryfpobierowo.pl można sobie ich przejrzeć. Obsługa bardzo pomocna, cokolwiek trzeba zorganizować – są w stanie to zrobić bez kręcenia nosem. Warunki dla rodzin – super! Świetne zjeżdżalnie i baseny, a nad sam Bałtyk to dosłownie kilkadziesiąt metrów.

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za odpowiednim miejscem na spędzenie miłego weekendu polecam ośrodek https://www.pokojepaprocany.pl/, który znajduje się nad jeziorem Paprocańskim w Tychach. Tam spędzicie miły weekend nad w ładnej okolicy i dobrych warunkach.

Gość gość

Warto sobie sprawdzić warunki w hotelu Gryf, na stronie gryfmiedzywodzie.pl masz całe info. Śniadania smaczne i do syta, podobnie obiadokolacje. Widok z balkonu na miasto, sam pokój w bardzo dobrym standardzie, komfortowe łożko nie skrzypiące, nie wyrobione, na którym można było się wyspać dużo lepiej niż w domu 😉