Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz11

I co dalej?

Polecane posty

Gość mariusz11

Spotkałem się dziś z 'wybranką mego serca', ale niestety nic wielkiego się nie dowiedziałem, cieszę się z tego, że chociaż chciała się zobaczyć i sama zaproponowała spotkanie, co prawda krótkie, ale od czegoś zacząć trzeba. Nie rozmawiałem dużo, praktycznie nie miałem jak, bo po 5 min przyszła jej koleżanka. Zdążyłem powiedzieć tylko tyle, że wiem, że się na mnie zawiodła i straciła zaufanie ona w czasie kiedy to mówiłem była odwrócona kiwała głową i mówiła 'yhym'. Na końcu powiedziałem, że bardzo mi na niej zależy i chciałem to zaufanie odzyskać, odpowiedziała tylko - 'zobaczymy czy Ci się uda'. Nie wiem już sam co o tym myśleć. Jutro wyjeżdża na weekend i spotkanie kolejne będę mógł zaplanować dopiero po nim. Boję się, że w czasie kiedy jest skłócona ze mną, pojawi się ktoś inny i mi ją sprzątnie sprzed nosa...

Gość mariusz11
Miałem założyć nowy temat, więc, zakładam i mam nadzieje że zostanie zauważony. A teraz od 3 godzin sie nie odzywa.

Gość mariusz11
narozrabiałem, ale niechcący:/

Gość mariusz11
zdradziłem ją z jej młodszą siostrą. nie wiedziałem ze to jej siostra :(

Gość mariusz11
no dobrze ale ona też nie była fair wobec mnie... :(:/ zanim zaczęłem się z nia spotykać to obciągneła wszystkim moim kumplom tylko mi nie...

Gość mariusz11
I wylizywala im rodzyny z dupy :(

Gość nie jesteś jej wart
szukaj innej, co lubi, jak zaliczasz za jej plecami. A wybrance serca daj spokój - chocoaż tyle niech od ciebie dostanie.

Gość mariusz11
spadaj podszywaczu!! jak nie chcesz mi pomóc to jak masz tak robic to nie pisz nic albo najlepiej wogole tu nie wchodz!!

Widzę, że dużo to podszywaczy, mój jest tylko pierwszy post. Zarezerwowałem nick w razie czego:)

Pokaż, że ją kochasz i spytaj wprost. Niech się Tobą nie bawi - nie znoszę tego. Masakra po prostu. Takie trzymanie w niepewności. Albo tak, albo nie. Niech się dziewczyna określi. Swoją drogą, może jednak było w tym smsie coś, co ją uraziło.

Po tym co mówiła dziś, myślę, że tak jak powiedziała Benita ona podejrzewa mnie o zdradę:/

Dlatego powinniście porozmawiać. Zależy ci na niej - to już wiemy. Miejmy nadzieję, że ona również o tym wie i uwierzy w twoje słowa.

No i tu pojawia się problem, bo ona nie chce ze mną rozmawiać.. Nie chce się spotykać, zawsze wymyśla jakieś dziwne wymówki

No ale dziś się spotkała, myślę, że ona sama do końca nie wie, czego chce i co ma robić

Myślałem jeszcze, żeby porozmawiać z jej przyjaciółką o tym, ale jak się dowie to będę całkowicie skończony

Gość benita....
jestem, ale dopiero teraz