Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitelka

duphaston pilne!

Polecane posty

Gość fitelka

dziewczynki!pomieszałam duphaston, myslałam ze mam skończyć wczesniej a okazało sie ze ostatnią tabletkę miałam wziąć pózniej... sama nie wiem jak to zrobiłam... myślicie, ze mam go dalej zażywać do prawidłowego dnia skonczenia zazywania.. czy całkowicie odpuścić w tym cyklu...????

Gość położna_poznań
a możesz napisać dokładniej? wybacz,ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisz jak zalecił lekarz

Gość fitelka
mam zażywac od 15 - 25 dc.. pierwszą tabletkę wziełam prawidłowo ( czyli 15 dc) a ostatnią po 5 dniach, zle zaznaczyłam w kalendarzyku który to jest 25 dc i mi sie pomieszało.... suma sumarum zamiast 10 tabletek wzięlam 5, dopiero dzis jakas intuicja podpowiedziała mi zebym to sprawdziła i sprawdziłam - miałam brac do wtorku 22 wrzesnia, a przestałam brac w ten wtorek ( 15 wrzesnia) brac dalej normalnie do 25 dc cyklu czy przestac.. i czekać do nastepnego cyklu???:((( ale głupia ja!!!!!!!!!!!! buuuuu!

Gość położna_poznań
czy starasz się o ciążę??

Gość fitelka
tak... :((( staram się....

Gość fitelka
położna_poznan co robic????? jak myślisz?????

Gość położna_poznań
jeśli chodzi o kwestię wspomagania zajścia w ciążę kuracją duphastonem, zaleca sie jego zażywanie przez kilka cykli. Proponowałabym zadzwonić do ginekologa który Cię leczy, on zna Twoje wyniki i wie co się dzieje.