Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toosiak

Czy jest możliwość skrócenia STAŻU?

Polecane posty

Gość toosiak

Jestem na stażu w urzędzie skarbowym i jest beznadziejnie:( Nie mam nic do roboty oprócz ksero raz na jakiś czas. Czuję się jak piate koło u wozu. Staż ma trwać pół roku. Czy jest możliwość abym go skróciła? Czytałam, że staz może trwać od 3 do 12 miesięcy. Wolałabym aby trwał 3m. Czy jest to możliwe

Gość zrezygnowac nie mozesz

Nie zapominaj, ze idąc na staż podpisywałaś umowę, której musisz się niestety trzymać.. Może idź na chorobowe? odpocznij trochę, nabierz sił. Siedzisz sobie w ciepłym na dupie i nie robisz nic, inni w deszczu i zimnie ciągają z łopatami i kopią rowy, nie narzekają. Wytrzymasz :o

Czytałam na forum, że niektórzy przedłuzają sobie staż jak im sie podoba. To czy mogę go skrócic do 3 miesiecy? Nie chce rezygnowac z dnia na dzien

Nie wiecie jak frustrujące jest siedzenie parę godzin pod rząd w kącie, podczas gdy inni pracują . Czytać gazet i ksiązek mi nie wolno. Jak mam co do zrobienia czy zaniesienia to jestem w siodmym niebie. Nie wiem po co urząd występował o stażystów skoro nie ma dla nich roboty

Gość ja ze stażu odeszłam po
miesiącu, wypisali mnie Z bezrobocia na 3 miesiące - i tyle.

Moze sama się zapytaj czy w czymś nie pomóc ,a nie siedzisz jak to ciele. Jak sama będziesz się starała wkręcić to i więcej roboty będzie dla ciebie i coraz ambitniejsza w zależności od twoich umiejetności.

Gość Chcialabym cos powiedziec
ja bylam 2 razy na stazu po pol roku;) pozatym tez nie mialam co robic i chodzilam od pokoju do pokoju i prosilam panie z roznych dzialow zebym mogla im pomoc, trafilam na babcie starsza w Geodezji i ukladalam jej archiwum 3 tygodnie ale byla zadowolona moiwla ze zaden stazusta nigdy do niej nie przyszedl, ze zawsze siedza w dziale ogolnym a dopiero w geodezjii jest kupa pracy i pomoglam jej byla w szoku ze sama przyszlam:) i czas szybciej zlecial

Mam pytanie. A jeśli pracodawca sam chce skrócić staż.. to co wtedy? Jak to wszystko wygląda?