Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka jedyna

ZERO SZACUNKU W DOMU

Polecane posty

Gość corka jedyna

przede mna 5 lat studiow a ja chcialabym sie jak najszybciej wyprowadzic a to niemozliwe :( rodzice wiecznie sie kloca, teraz juz sie nie odzywaja od kilku miesiecy, tzn. mama tylko obiad podaje i tyle ze mną gadają normalnie ale czasami tez przeginaja tak ze nie chce mi sie na nich patrzec :( np jak wychodze z wanny albo koncze wieszac pranie, a mama wola na obiad i nie przyjde za 30sekund to juz jest awantura że jak nei chce to moge nie jesc! i że moglam powiedziec ze nie bede jesc! jeju przeciez prze zminute to jedzenie nawet nie ostygnie :O z kolei tato uwaza sie za najlepszego w kazdej dziedzinie, krytukuje wszystkich, w telewizji, znajomych, sasiadow, nas tez. odnosi sie czasem do mnie wrecz z pogardą ze niby jestem taka glupia i nie mam o niczym pojęcia, a to co on uwaza za dobre jest najlepsze. nie wiem jak przetrwac tu jeszcze tyle lat..

Gość corka jedyna
jak mam zapracowac na utrzymanie na studiach dziennych? zostala mi jeszcze kasa zarobiona przez dlugie wakacje po maturze ale nie jest to wiele

Gość zamozny
czesc, napisz skad jestes. Moge ci zaoferowac lokum w zamian za nieprzymuszony zwiazek. Mam 24 lata, dobrze wygladam, po studiach technicznych i z zasobnym portfelem.