Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Novomova

Maj 2010 - kto jeszcze nie wierzy w przesądy i składa w maju?

Polecane posty

Na przykłąd ja:) 22.05.2010:) Kiedyś nie znosiłam podobnych tematów - a tu proszę:) Nie pamieta wół jak cielęciem był;D Co tam u Was słychac? Dla nas z 1 strony to jeszcze kuuupa czasu. Z 2 - tylko 8 miesięcy:)

Gość daffdagdfga bfg
ja mialam w tym roku w maju slub:) przepiekny miesiac:) olc przesady:)

Gość mariola z pola
ja też chciałabym w maju - ale jeszcze nie wiem, jak wyjdzie z salą. mam pewną koncepcję i niebawem się okaże, czy uda się w maju, czy w innym terminie. generalnie też nie przejmuję się przesądami. a zaręczyliśmy się 2 tygodnie temu :D

my 22.05, a zatem tydzień wcześniej.Wesele BAAAAAARDZO nieduże, w związku z czym przygotowań nie ma aż tyle. NA dzień dzisiejszy idziemy na nauki na 2 tygodnie, mamy salę (salkę:P), orkiestrę (orkiesterkę!) i tyle:D

Gość majowkaa
Ja 8 maja 2010 :) dołączam się do dyskusji :)

Gość majowkaa
U nas z przygotowan na razie tyle ze mamy sale, zespol i kupe pomysłów:)

Hej dziewczynki ;-) My mamy wesele 29.05.2010 Od początku chcieliśmy w maju zeby było jak najszybciej ;p Chcielismy 15 bo ładna data ,ale rodzice nas ubłagali o koniec maja - większe prawdopodobieństwo ładnej pogody więc się zgodziliśmy. Chociaz z pogodą to zazwyczaj jest loteria. Tak czy owak maj to dla nas najpiękniejszy miesiąc w roku!

ja własnie maj uważam za najpiękniejszy miesiąc, aczkolwiek teraz wydaje mi się że to jeszcze tyleeee czasu:(:(:( Na razie przygotowań w zasadzie nie widać, jak słowo daję, nie mam pojęcia Co można przygotowywac przez 2 lata:P

No to ja chyba najszybciej bo 01. 05. 2010 r. - uważam że data jest ekstra. A co do przesądów to w nie nie wierzę. Jeśli ludzie są sobie pisani to takie duperele nie mają znaczenia.

No to ja chyba najszybciej bo 01. 05. 2010 r. - uważam że data jest ekstra. A co do przesądów to w nie nie wierzę. Jeśli ludzie są sobie pisani to takie duperele nie mają znaczenia.

Gość Pelargoncia
Ja nie wierzę w przesądy i mamy weselicho w lipcu Nie wiem co jakaś głupia literka "r" ma do znaczenia co do późniejszego życia :P

W naszym przypadku data majowa miała takie tylko konsekwencje, że znaleźliśmy świetną salę na 8 miesięcy przed slubem - inaczej czekania ze 2 latka. a teraz drogie majóweczki - jakie macie typy na ślubne kiecki? Ja na razie się rozglądam:)

Gość cheysua
my wybraliśmy 1.05.2010... prawie wszystko załatwione - sala, orkiestra, fotograf, zaproszenia, kościół... zostały tylko drobiazgi, ale za to najmilsze drobiazgi... suknia i garnitur plus dodatki do strojów

my wybraliśmy 1.05.2010... prawie wszystko załatwione - sala, orkiestra, fotograf, zaproszenia, kościół... zostały tylko drobiazgi, ale za to najmilsze drobiazgi... suknia i garnitur plus dodatki do strojów

Gość iiffoonnkkaa
My 8 maj 2010. Wszyscy sie dziwią dlaczego taką date wybraliśmy. Nie wiem dlaczego. Uważam że maj jest piękny, ale nie wazne jaka bedzie pogoda bo i tak bedzie to wspaniały dizeń. Wesele na 250 osób -bo tyle mieści sala (Na liście gości: 348/nie wiem jak to załatwimy :>) Fotograf zaklepany orkiestra też, teraz jeszcze pielgrzymka do księdza i wycieczka na nauki:) Już sie nie moge doczekac tego maja...

Gość fotografka22
my mamy 29.30 maj chcieliśmy w lato w lipcu ale juz miejsc nie było tylko został maj i wrzesień więc wole sto razy maj i nie wierze w te głupoty , też mamy fotografa , orkiestre i sale zalatwiona jeszcze kosciol został zaproszenia noi suknia i garnitur i 15 kg schudnąć :D

Novomova -----Będziemy świętować tego samego dnia rocznicę ;) Ja ślubował 22 maja 20004 roku :) Jak ma być szczęscie i miłość to będzie !

Gość od fotografa123
fotografia ślubna www.bednarczyk.org.pl cała małopolska i ślask (tychy bieruń pszczyna wadowice itp.) zapraszam