Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta nieco starsza

Gdy dziewczyna jest starsza w związku

Polecane posty

Gość ta nieco starsza

Co myślicie o parach gdzie dziewczyna jest starsza od chłopaka? Tak powiedzmy 2-3 lata? Macie jakieś doświadczenia z takich związków? Czy ta różnica wiekowa jest istotna czy nie gra żadnej roli?

Ja mam faceta 3 lata młodszego... jest dobrze i nie odczuwamy tej różnicy między nami :)

Gość 27 rocznik
A dlaczego ma być starszy? Tak sie utarło powstał taki schemat ponieważ facet wolniej dojrzewa, oraz ze wzgl. czysto materialnych, starszy facet powinien mieć już pozycje jakąś czyli będzie mógł utrzymać rodzine. Ale to dawne czasy. Facet facetowi nie jest równy niejeden 30latek jest bardziej dziecinny niż 23latek. A kobiety w obecnych czsem także pracują. Argumentem za młodszym partnerem jest również czysta statyska (mężczyźni żyją krócej) oraz potrzeby seksulane kobiet i mężczyzn, kobieta 25 nie ma takich samych potrzeb jak mężczyzna, powiem tak im kobieta starsza tym ma większą ochotę na seks, a im facet starszy tym ma mneijszą ocgotę na seks.

Gość BBBBBBBEEEEEEEEE
Też mam młodszego. Ale to porażka. Facet nie zna potrzeb kobiet. tych dot emocji w związku. tego że potrzebuję częstego kontaktu i takie tam. Porażka

Gość Dark White
Ta różnica nie ma większego znaczenia, dużo jest takich par które są ze sobą i są szczęśliwe ;-)

jestem w związku z chłopakiem młodszym o 3 lata i różnice wieku toichę odczuwam, ale nie jest to jakąś przeszkodą. jesteśmy razem prawie od roku. wcześniej przez 2 lata spotykałam się z młodszym o 2 lata i różnicy wieku nie czułam wcale. to wszystko zależy od człowieka.....