Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajaca sie nie dac

duzo dzis zjadlam?

Polecane posty

kawa czarna bez mleka i cukru 4 kromki waza pół kostki bialego sera poł pomidora 5 sliwek 1 mała papryka nadziewana miesem mielonym i ryzem(jak golabek tyle ze zamiast kapusty papryka) jabłko ile to kalorii medłog was ? i czy nie zaduzo zjadlam?

Gość moim zdaniem nawet nie 1000
kcl. To bardzo mało

Gość rgh
Niewiele. To mi wygląda na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i podwieczorek. A gdzie kolacja?

kolacji nie jem :)

na jutro ulozylam sobie taki jadłospis sniadanie platki owsiane zalane woda + 4 lyzki stolowe jogurtu naturalnego 2 sniadanie serek wiejski z otrebami pszennymi obiad 4 kotlety sojowe, kalafior gotowany (garsc) pomidor kolacja wybrany owoc (1) co sadzicie o tym?

Gość za mało
idź do dietetyczni, niech ci ułoży menu.

nie chce dietetyczki wydaje mi sie ze nie za malo 1000kcl napewno bedzie

kawa czarna bez mleka - 2kcal i cukru 4 kromki waza - 80 kcal pół kostki bialego sera 50-80 kcal (chudy, albo tłusty 50gram) poł pomidora - 10kcal 5 sliwek - 50 kcal 1 mała papryka nadziewana miesem mielonym i ryzem(jak golabek tyle ze zamiast kapusty papryka) - ok. 200 kcal, nie wiem jakie mieso, jak kurczak to mniej :P jabłko - 50-58 kcal Czyli maksymalnie 502 kalorii ! Przestań tak jeść, za mało warzyw, i w ogóle za mało. Lepiej jedz 1000 (przez miesiąc) potem 1300-1500, i znowu 1000, a wprowadź ćwiczenia. Masakra

zjadajac przez caly dzien to co wypisalam nie czuje sie glodna to chyba nie powinnam zwiekszac zawartosci posilkow? bo nie widze potrzeby

Gość zniszczysz sobie
metabolizm jedząc 500 kalorii dziennie, w końcu przestaniesz chudnąć jedząc tyle co jesz teraz a jak zwiększysz kalorie np do 800 to zaczniesz tyć :o więc sie zastanów. Jedz normalnie i sport uprawiaj lepiej leniu

co do tego lenia to duzo uprawiam sportu wiec jesli nie wiesz to moze sie lepiej nie wypowiadaj.

a ja się nie zgodzę z martinis pół kostki chudego sera to 100kcal a tłustego 150 jabłko około 100 kcal ( 39 w 100gramach, średnie ma jakieś 250 gram) Róznica co prawda niewielka, ale jednak :)

z moich obliczen wynika ze to jest okolo 1100kcl wiadomo ze jak jem owoc to najwiekszy :) i porcji tez dokladnie nie wylicze ale mysle ze 1000kcl jest na bank :)

Gość mamisss
ja zjadlam dzisiaj jedna mala marchewke gotowana ....

w sumie moze i masz racje lepiej zawyzyc w sumie kalorycznych rzeczy nie jem raczej malo kaloryczne ale za to te ktore lubie :) a za to dzis mialam dzien na samych warzywach i owocach mniam :)

ja z kolei dzisiaj mialam dzień bez diety;) najgorzej wieczorem, poszła cała paczka chleba WASA do tv;) ale lepsze to niż chipsy. No i w końcu weekend jest, trzeba trochę odpocząć po tygodniu dietowania ;D

no cóż- chyba muszę przestać oglądac telewizję. Pochlonełam z 2000kcal, nie będę się chwalić w czym:) Mówi się trudno, dzisiaj wracam do dietki.

no to dobrze ze chociaz wracasz a nie ze sie poddajesz czasami moga zdazyc sie gorsze dni badz chwile, ale oby zawsze do przodu od jednorazowego najedzenia sie badz przejedzenia sie nie utyje. A moj jadlospis na dzis to sniadanie: platki owsiane z 4 lyzkami jogurtu nat, jabłko, kawa 2 sniadanie: surówka z serem feta kapusta pekinska pomidorem kukurydza papryka ogorkiem mala salaterka 10 zielonych winogron obiad: kotlet mielony, surówka, buraczki czerwone :) kolacja Owoe 2 wybrane :) mysle ze to bedzie 1000kcl zeby mnie znow nie pojechano ze zamalo :)