Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek-o co chodzi

Dziewczyny dlaczego nie doceniacie dobrych facetów ?

Polecane posty

Gość faceci zdradzają za dobre
kobitki także. Dlaczego? Bo dobry człowiek jest przewidywalny i nudny. Poziom adrenaliny przy chodzącej dobroci spada do poziomu zera absolutnego.

no to jeszcze raz, zeby sie utrwalilo. wyjasnienie co do wymowki ''za dobry'' podczas zerwania: uzywane czesto przez kobiety, ktore nie sa zadowolone z sexu ze swoim partnerem, ale jednoczesnie nie chca go tym zranic.

Gość tobie sie nie utwali nic
:D brednie:D

Gość arol
Ja to widzę tak, że nawet porządne dziewczyny lubią od czasu do czasu poszaleć, pobawić się. Dlatego wolą zabawnego faceta, który by je rozbawiał, a nie takiego, który by tylko narzekał. Wydaje mi się, że kobieta ceni dobrego faceta, który potrafi się odpowiednio zachować w danej sytuacji, a jak się ktoś podwala do jego kobiety, to potrafi przylać w mordę innemu facetowi. Każda kobieta ma w sobie nutkę romantyzmu i marzy o facecie takim, jak kiedyś bywali rycerze walczący o swoje księżniczki. Wiadomo, że nie chodzi o to, aby facet miał konia, zbroję i walczył mieczem na śmierć i życie, bo to nie o to chodzi, ale o to, aby kobieta miała w nim oparcie. Wydaje mi się, że jeśli kobieta ma do wyboru faceta, który jest rycerski, a zarazem dobry dla niej, to raczej wybierze takiego właśnie, niż faceta który jest chamski, nie potrafi się dobrze zachowywać, jest wulgarny, bo czym taki pusty facet może dziewczynie zaimponować, chyba tylko swoją głupotą. Mądre kobiety szukają mądrych facetów.

Gość fgfgs
zazwyczaj dobry facet jest ciapą, a my chcemy facetów z jajami

Marku sa kobiety które doceniaja takie które szanuja..byc moze Twoja Cie uwazała za ciepłe kluchy?? i dlatego a teraz kiedy ja olewasz stałes sie znow interesujacy moze to ona chce pogonic kroliczka??...Ja jestem przykładem dziewczyny która docenia to co ma Mojego dobrego i czułego chłopaka i nie puszcze go nigdzie juz od siebie;)...

Gość miauuuuuuuuuuuuu
ja mam podobnie, ale to fakt, gdy ktos ucieka czy traci zainteresowanie staje sie zaraz interesujacy dla tej drugiej osoby, na drugi raz nie zapomnij pozostawic ta tajemniczosc i nutke nieosiagalnosci, to intryguje babki jak i facetow, nigdy nie wolno calych kart odslaniac poniewaz ta druga osoba sie szybko znudzi, stosuje ta technike juz kope lat i sie idealnie sprawdza :) jeden facet przy mnie i nawet jak sie klocimy i sobie grozimy ze sie rozstaniemy, i tak wychodzimy zawsze zwyciesko i razem :) Mam taka kolezanke ''cieple kluchy'' ktora wisiala swojemu na telefonie i wiecznie tylko kocham cie kocham cie kocham cie... jak zdarta plyta, w koncu stracil nia zainteresowanie zaczal byc chlodny i mowil jej ze nie ma czasu teraz na ''rozmowy''. Masz byc cieply i dzentelmenski, ale troszke tajemniczy i nie rezygnuj ze swojego zycia dla niej(kumple, silownia itp...), a bedzie twoja na zawsze, zobaczysz :)

Gość pappi
juz ktos wczesniej tutaj napisal ze dziewczyna jest po prostu niedojrzala. Gwarantuje ci ze dorosla- dojrzala do powaznego zwiazku kobieta/mezczyzna tak sie nie zachowuje. mowicie"gonic kroliczka"- fajne, ale na etapie podrywania, w zwiazku to docenia się najbardziej stabilnosc emocjonalna, poczucie bezpieczenstwa, a nie jakies "dyrdymaly";) "doceniasz cos jak to stracisz"- swiete slowa. nastepny facet "na dzien dobry strzeli ja miedzy oczy" i bedzie wracac myslami do waszego zwiazku.. pluc sobie w brode, ale jest w tym szansa, ze zycie doswiadczy ja na tyle ze pouklada sie jej w glowie. a "odchodze bo jestes za dobry" to najbardziej zalosne co kobieta moze powiedziec facetowi. jesli sie kogos kocha to oczekuje sie tylko dobroci, wiec wniosek sie sam nasuwa..