Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4lub5

wczesna ciaza a tabletki dopochwowe

Polecane posty

Gość 4lub5

mam pytanie jestem w ciazy podobno w 4 lub 5 tygodniu dzisiaj bylam u lekarza i przepisał mi tabletki clotrimazol i powiedzial ze bez obawy moge je brac bo widac ze sa bakterie ....ale w ulotce przeczytałam ze w pierwszym trymestrze nie wolno ich brac bo nie byly prowadzone badania na działanie tabletek w pierszym trymestrze i juz sama nie wiem czy je brac czy lepiej dac sobie spokoj?

ja tez je brałam w ciąży przez 3 dni nic mi nie było i mam nadzieje ze tobie tez nic nie bedzie

Gość 4lub5
z tego wszystkiego nie wiem ile mam je brac bo juz nie słuchałam :( byłam troszke w szoku bo na usg było widac tylko taka mała czarna kropeczke i lekarz powiedzial ze to chyba 4 lub 5 tydzien ....ale jeszcze nie widac ,tylko sobie chyba policzyl ktory to moze byc tydzien i kazał przyjsc za 2 -3 tygodnie ,czy to jest normalne

nie pamietam ile ja brałam wiec musisz zadzwonic d lekarza a co d ciązy t usisz przyjśc za te 2 tyg bo jak sie jest w tk wczesnej ciazy to naprawde niewele widac ;)

Gość 4lub5
po prostu panikuje bo pokazywał kropeczke i mowil ze to by wskazywalo na ciaze ale jeszcze jej nie widac... tak zrobie zadzwonie i sie dowiem chociaz wiem ze u niego ciagle sie włącza poczta głosowa a panie z recepcji nie sa przyjazne i nie beda sie wysilac zeby zdobyc dla mnie ta informacje ,moze lepiej je odstawie

słuchaj jezeli masz zakazenie bakteryjne to opcja pierwsza będzie cie swedziec jak cholera plus moze byc krwotok i opcja druga mozesz ryzykowac zdrowie dziecka wybieraj lepiej zadzwon zapytaj

Gość 4lub5
masz racje nie ma co sie przejmowac na zapas :)

Gość 4lub5
mam jeszcze pytanie czy na początku ciazy zawsze tak boli brzuch i jajniki?:)