Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawrzynekkkk

WPADKA PRZY PIGUŁKACH I GUMKACH?!?!?? przeciez to chyba niemozliweee

Polecane posty

Gość wawrzynekkkk

czy naprawdę mozna wpasc stosując prawidłowo pigułki (Yaz) i prezerwatywy (durex) ??? czuję się jakbym byla w ciązy... okres mam bardziej skapy niz zwykle ale jest. wiem, ze okres moze występowac u kobiet w ciązy więc to pewnie zaden argument :(

a prezerwatywa sie zsunela? i w ogole co to znaczy ze czujesz sie jakbys byla w ciazy? ile minelo czasu od stosunku?

Gość kalinka--
Na kafeterii powinien być dział: Schizy i Urojenia:)

Gość oj nigdy nie wiadomo
historia zna przypadek kiedy nawet seksu nie bylo a w ciąże panna zaszła :)

Gość wawrzynekkkk
jak to bez sexu... petting czy co? czy może historie z plemnikami w prysznicu lub na ręczniku to prawda? nei straszcie mnie powiększyły mi się piersi, mam mdłosci... i ogolnie schizy. moze sama sie nakręcam, ale .. :(

Gość qMkuju
przykro mi bardzo, ze kobiety tak sie boją ciązy. nie mialoby to zapewne miejsca, gdyby w polsce jakos pomagano młodym matkom, szkolnictwo byloby tansze, zarobki wy zsze... a tu nikt nikomu nie pomoże. wręcz jeszcze ci dokopie! :/ mówię o panstwie oczywisice. kobitki z kafe są spox

Gość narkastaradarka
dlaczego w polsce nie ma aborcji na życzenie? nie musialabym sie bać ;( :( ;(

Gość wawrzynekkkk
no wlasnie.... to poczucie strachu i niepewnosci... :( :( :(

Gość Malenska bombka na choince
nie martw sie. aborcja jest na życzenie u kazdego panstwa sąsiadującego. tylko polska jest takim wyjątkiem beznadziejnym. STRASZNA TU CIEMNOTA I ŚREDNIOWIECZE! uciekam z tego kraju. tobie radze to samo

te objawy to mogą być skutki tabletek. przeczytaj to w ulotce. intensywność krwawienia może ulec zmianie (zwiększyć się lub zmniejszyć), obolałe piersi to wręcz podręcznikowy skutek uboczny. byłaś już w ciąży że wiesz jak to wygląda?

Gość wawrzynekkkk
nie bylam, proszę na mnie nie napadać. biorę te tabsy od pol roku i dotąd piersi mi sie nie powiększyly. az do tego momentu. i co ? tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy by sie wielkie zrobily?

Gość Malenska bombka na choince
spokojnie. patrz moj post.

nie napadam. pytam tylko po czym kojarzysz objawy ciąży. to co opisałaś to może być tylko skutek tabletek, też je biorę, wiem o co chodzi tylko mi po chwilowym powiększeniu wróciły do normalnego rozmiaru jak się tak martwisz to zrób test. powiększenie piersi tez nie występuje na samym początku więc jeśli jesteś w ciąży to powinien wykazać.

taaak, rzeczywiscie. w polsce aborcja powinna byc legalna na tej samej zasadzie co w anglii. co 10 nastolatka 3 raz wykonuje aborcje. i ciemnota w tym kraju nie polega na tym, ze nie mamy wolnej reki jezeli chodzi o aborcje. ciemnota w tym kraju polega na tym, ze 40 % kobie stosowaloby ja jako zamiennik antykoncepcji i na tym, ze trzeba czytac posty w stylu"szkoda ze nie ma aborcji bo musze sie stresowac". to jest dopiero ciemnota.

Gość aaswsw
nieprawda, aborcja kosztowalaby i mialaby na pewno jakies skutki uboczne więc i tak mysle ze ludzie by woleli uzyc gumki niz potem sie narazac na takie rzeczy. a aborcja w ostatecznosci