Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania__1989

powiedzieć mu o tym?

Polecane posty

Gość ania__1989

Mam chłopaka od 4 miesięcy. On wie że jestem dziewicą i bardzo się z tego cieszy. Mówi że zawsze marzył o takiej dziewczynie - niedoświadczonej i szanującej się. Problem w tym że to nie jest do końca prawda. Tzn fizycznie nadal mam błonę, ale robiłam ..... dużo gorsze rzeczy. Miałam wcześniej chłopaka i bałam się panicznie ciąży, więc nigdy nie zgodziłam się na stosunek dopochwowy, ale byliśmy seksualni aktywni na wiele innych sposobów... Zastanawiam się czy powiedziec o tym facetowi?

Gość po co masz mu o tym mowić
im mniej wie tym lepiej. nigdy nie bądź szczera do końca ze swoim facetem, nie zwierzaj mu się z wszystkiego. Chyba, że już będziecie się znać na tyle by móc być przyjaciółmi.

Gość no_jak_to_tak
dziewczyno ! widzisz czym on zyje ? chcesz zeby go to trafilo jak juz bedziecie dluuugo razem ? nie mow mu - po prostu odejdz obluda to najlepszy niszczyciel

Gość no_jak_to_tak
zreszta - pierwsze klamstwo mu sprzedalas (ze jestes dziewica) i widzisz co narobilas ciebie tez to meczy zakoncz to nie niszcz faceta

Gość ania__1989
Robiłam loda wielu facetom i często uprawiałam seks analny, ale przecież nadal jestem dziewicą!

Gość ania__1989
To wyżej to podszyw. No tak, fizycznie jestem dziewicą, psychicznie nie. Trudno powiedziec czy go okłamałam. Powiedziałam prawdę. Mam błonę dziewiczą. Idę spać. Jeśli po tej wypowiedzi ktoś napisze cos pod moim nickiem to będzie podszyw.

Gość ania__1989
Mam grzybice pochwy :(

Daruj sobie i trzymaj gębę na kłódkę. A to tylko dlatego że faceci cielesną seksualność traktują jako główny element związku i mogą Twe poprzednie stosunki "niezbyt tradycyjne" być dla niego czynnikiem zniechęcającym. Dla niego jest ważna jest dziewiczość a Ty ją można powiedzieć "skalałaś". Czasem niewiedza przynosi korzyści.

Gość ania__1989
No właśnie - niby wiem że powinnam nie mówić, ale czuję jakieś wyrzuty sumienia. I boję się że jak do czegos dojdzie to może domysli się po moim zachowaniu że jestem doświadczona?