Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

59latek

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Tirówki raczej są materialistkami i nie są zbyt inteligentne więc przemyśl zamiast coś napiszesz no wlasnie raczej sa he he, czy to ze zarabiaja to znaczy ze sa materialistkami? To ze ja chodze do pracy to jestem materialistka. Zarabianie a materializm to se troche rozni. Co do inteligecji to mysle ze inteligecja tirowki dla ciebie i tak bedzie spora i nie wiem czy ogarniesz. A zreszta napisales ze w miare inteligetna wiec jak widac nie wysoko siegasz. Mycie ulatwia zycie:) jeszcze raz powtarzam. A tak na marginesie ciekawe jak wyglada taki maly pomarszczony zwisajacy fred buehehehehehe Pewnie komicznie. Pewnie nawet cipke przypomina bo swoje lata to juz ma:P

Mój kootas jest czyściutki jak łza, jajeczka dokładnie wygolone, fryzurka podcięta do minimum. Nie będę podawał ile ma w centymetrach żeby cię nie zawstydzać bo pewnie nie widziałaś jeszcze nigdy nic większego od psiej szminy swojego pimpusia który puka cię regularnie bo żaden chłop nigdy mu nie dorówna. Życzę szczęscia z pimpkem 🖐️

Gość wygląda jjaaak
wygląda jak wysuszony szary sznurek ale prawie go nie ma i mało widać oni dlatego noszą przy sobie szkło powiększające aby móc poradzić sobie przy siusianiu

Gość ten facet z twojego linku
no niby ty czy może twój ideał kobiety?:D:D:D

A teraz sfrusatrowane małolaty napiszcie jeszcze ze 20 razy że już mi w życiu wiele nie zostało i żebym zbierał na trumne hehe 🖐️

Gość wygląda jjaaak
a , to ty 59latku chyba nosisz przy sobie wielki mikroskop bardzo powiększający i dlatego wydaje ci się w powiększeniu wielkiiiii ????? Albo dildooooo????

To ja w młodości. Wiadomo z wiekiem ciało się zmienia ale wystarczy dużo sportu uprawiać i trzyma się formę. Poza tym polecam okłady z młodych piersi :classic_cool:

Gość do 59latka
a może niedowidzisz i pomyliła ci się pała z prostatą?

Gość dziadek ty chory jesteś
bo na kryzys wieku średniego, to już chyba za późno :) Jak to znosi twoja żona?

Gość podskakujący dziadek
pełno takich brzydkich dziadków łazi po ulicach i po internecie ale kto by tam na nich spoglądał, staruchy obrzydzają dziewczyny żadna na takiego nie spojrzy im zostały tylko prostytutki zarabiające kasę nawet ze staruchami ale podobno nawet prostytutki czują obrzydzenie do takich po 50 roku życia heheheheheh

Co wy macie do starszych ludzi? Przecież sami się kiedyś zestarzejecie. Zachowujecie się jak jakieś gimłajzy :O 🖐️

Kazaliście mi wypie.rdalac z efa a teraz każecie wracać? Co za poyebane dauny :O

F23 to dno. Tam się nie da pisać. Banda pedałów i degeneratów. Przegrańcy życiowi :O 🖐️

Gość moda na sukces
eheheh ale sie babki pocieszaja ze facet na starosc nie moze :D tylko popatrzcie na siebie za 20 lat ludzie beda z plazy uciekac jak wskoczycie (starczy odwagi ? :P )w kostium. Nadete balerony bez polotu

Te 59 latku tak się uśmiałam z twoich wypowiedzi ...że dzień żeby nie wiem co się działo będę mieć świetny---jak tylko wspomnę to co przeczytałam:-D A tak swoją drogą to narcyz z ciebie ...albo to tylko leczenie kompleksów w necie:-P

Gość yyyyyyyyyyy
ja dalej nie rozumiem dlaczego ideał ( gumowa lala z łączem do wiki) jest ciągle ignorowana. Argumenty podane a żadnych kontrargumentów nie ma to dlaczego to jakże idealne rozwiązanie problemu autora topiku jest ignorowane ??

Dokładnie, napinają się małolaty a jeszcze 10 lat i przeniosą się na fora o odchudzaniu, zdradzie i rozwodach bo ich wymaRZony KrUlewicz na białym koniu zdradził ją z sekretarką :classic_cool:🖐️

Nigdy nie pisałem na stałe na F23. Byłem tam tylko na chwile kiedyś o coś się spytać to natłok chamstwa i smród spalonych stulejek kazał mi stamtąd wyjść 🖐️

Gość s pouykiem
oldman, ty konfidencka spier­dolino

Gość rezerwat Oldmana
:classic_cool:

Gość prawda was wyzwoli
cechy charakterystyczne dla polskich kobiet: 1) facet musi byc przystojny, bogaty, inteligentny, zabawny itp. na pytanie "co oferujesz w zamian?" nastepuje oburzenie i swiete zdziwienie, bo przeciez "powinien sie cieszyc, ze mnie ma, czego jeszcze chce?" 2) jakby nie bylo, zawsze bedzie chciala czegos innego, bedzie bida - chce bogactwa, bedzie bogactwo - chce zebys wiecej czasu jej poswiecal bo czuje sie niekochana, sa wycieczki zagraniczne - teraz modne sa inne kraje, poza tym ona by posiedziala w domu itd 3) bezuzytecznosc i to czasami kompletna - pracuje na jakims malo ambitnym i nie rokujacym stanowisku zarabiajac zaleznie od regionu srednia okolice sredniej krajowej, nie ma zainteresowan, pasji, na niczym sie na dobra sprawe nie zna, gotowac nie potrafi, sprzatac po sobie nie bedzie, za to wisi na tobie 24h na dobe i obraza sie np, ze raz w tygodniu musi zasnac bez ciebie bo chcesz sie spotkac ze znajomymi co najmniej jedna, a zazwyczaj 2 lub 3 ww rzeczy dotycza KAZDEJ polskiej kobiety:/

Gość fugyiuhj
Slub to sprawa indywidualna, zalezy kto jak go odbiera. Dla mnie to tylko papierek, i teatr dla znajomych i bliskich os. , ktory trzeba odegrac . W zwiazek wchodzi sie wczesniej z czlowiekim, i jak sie go kocha to sie stara bezzgeldu czy jest papierek czy go nie ma ! Ale nawet bez slubu, przewaznie faceci, gdy juz dluzej sa z kobieta, to zapominaja o tym, ze sa z kobieta, a nie z matka ... wiele zalezy od ludzi ... Ja jestem z chlopakiem ponad 4 lata, i jeszcze nigdy mu nie powiedzilam o dalszych planach , o tym, ze chialabym z nim byc do konca zycia. ?Uwazam, ze to facet powinien wyczuc odpowiedni moment i sam powinien keidys po prostu przyjsc i mnie o to spytac, a nie duzo gadac a nic nie robic ! Oczywiscie w glebi duszy czasem sobie tak marze, ale nie daje po sobie poznac, ze bym tego tak bardzo chciala ... - bo wiem wlansie, ze moge go tym wystraszyc !!! Sam czasem o tym wspomina, ze chialby, a ja milcze, lub sie usmecham, alebo zaruje, ze nie wiem jak bedzie , i wole nic nie planowac, albo, po prost mowie, ze z nim to nie bardzo :P i ze jeszcze jestem mloda i mam duzo czasu ... Nie wiem , czy wiesz, ale takie gadanie to czesto tylko gadanie ... moze niepotrzebnie uciekles ...Niektore kobiety lubiasobie pomarzyc, ale to nie oznacza, ze tak bedzie i ze bedziesz jak za kratkami ... Ciekzo jest znalesc swoja polowe jakblka, musi byc ona podbna do Ciebie ... w tedy clzowiek sam poczuje, ze nie porzeba mu zadnej innej, a ta mu sie nie znudzi ... czesto tylko spojrzy na 2 , ale nigd nie zostawi swojej i innej nie dotknie . Bo swoja bedzie dla niego czescia jego samego, czeli jego domem , do ktorego wuelbia wracac i w ktorym ejst mu najlepiej ,najcieplej i najladniej !

Chyba dzieciakimnie z kimś pomyliliście a teraz skurw.iać stąd bo dorośli rozmawiają. 🖐️