Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOONI

Wrozka zgierz!! wchodzcie i piszcie co myslicie na ten temat

Polecane posty

Gość MOOOONI
Co myslicie na temat wrozek? mozektos byl u tej ze zgierza?

Witam:) Moim zdanie wróżka w Zgierzu na ulicy Popiołuszki mówi prawde jak na razie to się sprawdza( i też bałam sie iśc do niej a w ogóle koleżanka zadzwoniła do mnie z nie nacka żebym pojechała bo ona jedzie i jej koleżanka to tak z początku sie nie bałam ale w środku to już tak...) co do jednej rzeczy bym miała ,ale no... ale to taka drobnostka bo akuat i imiętę osoby nie trafiła, ale jak powiedziała że będę miała ważna rozmowe z tą osobą to dojdziemy do porozumienia i tak było iterz parą jesteś już prawie 5 miesięcy i jest tak jak ona mówiła o nim:) i tez wtedy jak byłam u niej też mówiła o mojej przyszłosic i to co mówiła było prawdą byłam w szoku normalnie. mówiła też o teraźnijeszości i akurat miałam problemy z papierami doszkoły i mi powiedziała ze mam problemy z dokumentami i miałą i też powiedziałam że szybko sie rozwiąza i tak było w za 2 dni w jeden dzień wszystko załatwiłam i teraz jest dobrze tak jak mówiła o i też mówiła że wybieram sie na wakacje nad wodę i że ktoś bardzo chce żebym jechałą i tak było ale w koncu nie pojechałam z przez te problemy z tymi dokumentami i nie tylko . i też że kogos poznam gdzie w pewnym miejscu i tak było że mnie ktoś adorował tak jak mówiła. to wtedy wszystko było prawdą zobaczymy jak dalej . moim koleżanką też wrozyła i to co działo sie u nich w przeszłości też było prawdą co im mówiła i to co mówiłao teraźniejszosci tak samo. wszystkie byłyśmy zaskoczone jedna sie polakała bo ie mogła w to uwierzy ja zresztą tez bo ona normalnie wszystko mi powiedziałą i to prawda była zobaczymy czy będzei tak jak mówi o przyszłości czy sie speLni jak tak to na pewno tu napisze:);):) Ake jak sie sełni to stwiedze,ze rzeczy niemożliwe się spłeniaja:) Naprawde polecam wróżke na ulicy Popiełuszki11/3.:) pozdrawiam

Gość blondyna co dyma
bzdury i zabobony dla słabych ludzi

Gość Słonko5
Byłam u jednej wróżki ze Zgierza ok. 2 lat temu ale ponoc już w Zgierzu nie mieszka. Z tego co wiem wyprowadziła się za granicę :( Szkoda, chętnie wybrałabym się po raz kolejny. Pamiętam, że zawsze trzeba było się do niej umawiac na kilka dni do przodu. Sporo ludzi do niej przychodziło.

Gość gość
Do Zgierza przyjezdza za tydzien wrozka, ktora pare lat temu przyjmowala w Zgierzu. Bylam u niej w 2011 na wrozbie, akurat byla na wakacjach. Wrozba sie sprawdzila. Tym razem tez chce sie wcinac na termin, mam nadzieje znajdzie dla mnie chwilke. Bedzie sie dzialo :) bo chce sprobowac u niej wrozby z tarota.

Gość gość
bla,bla,bla co za BZDURY ?!?!?!?!?! LUDZIE XXI wiek mamy !!!

Gość gość
Nie rozumiem do końca po co ludzie, którzy nie są zainteresowani tematem wtrącają się w rozmowę.

Gość gość
Ja nie lubie spotkań w 4 oczy z wróżkami i korzystam z wróżbity internetowego Paulusa – http://wrozbitapaulus.pl .Trafność przepowiedni na wysokim poziomie, jeśli mam jakiś problem życiowy i nie wiem jak sobie z nim poradzić zwracam się do niego.