Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abudabiZ

Payback - podstęp sklepów, czy coś co uprzyjemni zakupy?

Polecane posty

Gość abudabiZ

Co o tym sądzicie? Korzystacie? Czy to dobry pomysł? komu się bardziej opłaca: sklepom czy korzyści czerpią też klienci?

Gość Karioka....
Ja mam już clubcard Tesco. W sumie fajna sprawa, bo nic nie tracę, a zakupy i tak tam robię. Zerkam sobie do gazetki (taki mam system ;) :P ), spisuję co trzeba kupić, idę, kupuję i przy kasie pokazuję kartę. Oni mi naliczają jakieś punkty. Zobaczymy jak to będzie, jak już zbiorę ich trochę więcej ;) jak na razie nie mam nic przeciwko ;) teraz podobno też Real/ włączył się do tej akcji?

Gość a po da co
dlaczego przestępcza??????????????!!!!!!!! :O

Gość payback
Myslę, że warto pomimo złożoności problemu wziąć udział w nowym programie Payback. Polecam forum i blog o programie http://www.payback24.pl

abudabi - myślę że i sklepy i my czerpiemy z tego korzyści... bo to wiesz, przywiązuje klienta do konkretnych sklepów, ale z drugiej strony, zakupy i tak się robi i tak, więc czemu nie zgarniać dodatkowych bonusów za to?

Gość sodomcia
Podstepem bym tego nie nazwala. To raczej przywiazywanie klienta do sklepu. Ale nikt nikogo nie zmusza. Ja tam sobie chwale, bo i tak lubie robic zakupy w jednym markecie - szybciej mi wtedy idzie, bo wiem, gdzie co jest i mam juz jakis schemat. I w takiej sytuacji system payback tylko mi jest na reke

No właśnie - jedna podstawowa rzecz - to jest dobrowolne ;) Z resztą... Nawet jak się ma kartę, przecież nikt nie każe ciągle z niej korzystać :) Jak mi się kończy paliwo nie ryzykuję szukania na siłę BP ;) Ale w wielu sytuacjach korzystam z tej karty z ogromną przyjemnością, np. mają fajne zniżki dla uczestników programu w sklepach, więc po prostu się opłaca ;)

Mają dużo partnerów, więc punkty dość regularnie przybywają na koncie. Jak dla mnie programy tego typu to fajna sprawa, zakupy i tak trzeba robić, a przy okazji można sobie na coś pozbierać fajnego :)

Nom, pozbierać, wyjąć sobie za to np. zniżkę na zakupy i dla mnie bomba :D Czego więcej potrzeba?

A teraz jest fajny konkurs. Zamawiając nagrodę w payback, można wygrać pluszaka i nagrodę dla osoby, którą się wskazało. Szkoda, że trwa tylko jeszcze dziś.

Gość to forum schodzi na
psy. kazdy niewygodny dla paybacku post jest kasowany.

Gość to forum schodzi na
a pracownicy tego programu go wychwalaja na roznych forach. pracz z tym syfem.

Gość kiedys jak jeszcze real
był Geantem ,to był prawdziwy program lojalnościowy teraz trzeba cztery razy więcej wydać kasy żeby uzyskać ilość punktów do jakiejś nagrody

no bo przy paybacku sie roproszyly mozliwosci zbierania pinktow - mniej realu-geancie ale jednoczesnie zbierc mozna na PB, allegro, Orangu itd. itp... ja tam nei narzekam ;)

Cóż, program lojalnościowy Geanta to nie ta skala. Payback to wielu partnerów, w sumie w każdej dziedzinie, jeżeli chodzi o zakupy i usługi. Tu jest mniej punktów, ale za to znacznie częściej.

@to forum schodzi na psy - tak, każdy użytkownik internetu teraz dla kogoś pracuje, weźcie dajcie sobie już spokój, bo gdyby mi faktycznie płacili za wychwalanie czegokolwiek, to dorobiłabym się małej fortuny i dawno by mnie tu nie było...śmiechu warte... A ja ostatnio doceniłam liczbę partnerów (szczególnie wśród sklepów internetowych). Przy okazji świątecznych zakupów wpadło mi baaardzo dużo punkcików ;)