Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ursa Minor

Pytanie do Panów. Bardzo prosze o odpowiedź

Polecane posty

Gość Ursa Minor

Jaka jest szansa na poważny związek kobiety która ma 2,5-letnie dziecko i jest po rozwodzie(dodam że nie złapałam męża na dzidziusia). A Pytam ponieważ mam już dość siedzenia w wolnych chwilach w domu i wycierania pupy mojego małego brzdąca. Chciałabym mieć troszkę przyjemności tak jak mój były mąż a przy okazji stabilizacji emocjonalnej(finansowo jestem niezależna).

Gość zależy
ja od roku jestem z matką siedmio letniej dziewczynki. obydwoje mamy po 27 lat. Tyle tylko, że ja ja poznałem dużo wcześniej bo jakieś 15 lat temu

Gość heh dobre
czyli ty ją pzonawałes a ktos ci ją dmuchnał i teraz ty wychowujesz jego dzieło.. Podziwiam stary:]

Gość zależy
Od zawsze się przyjaźniliśmy i jakoś rok temu dopiero wybuchło uczucie. A jeśli chodzi o 7 letnia kasię to pomagałem ile sie dało w wychowywaniu. Wspólne wycieczki za miasto we trójke więc traktuje ja jak swoja. Biologiczny tatus ograniczył sie tylko do zrobienia jej więc nie ma konfliktów

Gość heh dobre
no czyli ktos miał przyjemnosc, ty utrzymujesz :] Ps Kasia nie chce miec braciszka? Chetnie jej zrobie :P

"Chciałabym mieć troszkę przyjemności tak jak mój były mąż a przy okazji stabilizacji emocjonalnej" Chcesz mieć przyjemność bo zazdrościsz że eks ją ma z inną? I co ma do tego stabilizacja emocjonalna? Raczej nowy związek Ci jej nie zapewni, wręcz przeciwnie. Stabilizację masz teraz - jak jesteś sama. To zrozumieałe., że człowiek nie chce i nie powinien (oprócz ekstremalnych singielskich wyjątków) być sam. Ale te powody...