Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

jakie Prawiczek z wiarą ma sby erotyczne?

Polecane posty

prawiczek-a jaki to był temat? bo nie pamietam, pisalam tylko pewnej lasce,ze nic zlego nie zrobila

Gość do PZW
a co pisala o minecie?

a co,miala powiedziec narzeczonemu? bez sensu prawiczek, zupelnie bez sensu chłopie...a ja nie rozlozylam nog eksowi

Ty tak naprawdę czy tylko udajesz? :D🖐️ Po co być z kimś skoro uważa się, że zdrada to nic złego? 🖐️ No chyba że dla Ciebie robienie loda, minety czy zabawy ręczne to nie zdrada. To całkiem wygodny system klasyfikacji. :D🖐️

a co w tym takiego,ze ktos wsadzil jej jezor? to nie jest az tak zobowiazujace jak zwykly seks i ie ma o co robic szumu. co innego jakby zaszla w ciaze z exem-to bylby problem

A jak wsadzi jej fiuta i nie zrobi dziecka to też nie będzie zobowiązujące? :D🖐️ To po cholerę być z kimś w związku? Nielepiej od razu zastrzec sobie prawo do przyjmowania innych jęzorów do cipy? :classic_cool:🖐️ Ciekawe czy Twój przyszły facet będzie się zapatrywał podobnie, jak dowie się że inny robił CI minetę. :D🖐️

z bylym spotykalam sie bez zobowiazan. co w tym zlego? nikomu krzywdy nie robilismy tym co on lubil( to on nalegal na to)

Jakby mnie zaslepiało pożądanie to już dawno bym jakąś w krzaki uprowadził. :o🖐️ Tym bardziej skoro się, wie iż posiada się słabą wolę to po co siebie oszukiwać i bawić się w śluby, związki itp.? 🖐️

jednym z powodow zerwania bylo to,ze moj narzeczony chcial miec 3 dzieci.Drugim wlasnie ta wola...pozadanie eksa

Widzisz słuchaj się prawiczków. :classic_cool:🖐️ Grunt to znać swoją naturę i podejmować mądre decyzje. 🖐️ Ta akurat była mądra choć pewnie nic to nie zmieni bo kolejnego będziesz oszukiwać i dasz sobie zrobić jeszcze innemu minetę. :o🖐️

juz nie spotykam sie z eksem. Wspomniam jedynie. I nie zaluje,ze nie bede swiezo upieczona mezatka

Ok ale co z tego, że nie kłamiesz skoro równiez nie mówisz prawdy, gdyż uważasz, że nie trzeba o tym mówic? :D🖐️ Albo od początku ustalaj, że związek ma być otwarty albo jak już dasz sobie zrobić minetę to chociaż powiedz o tym swojemu szczesliwcowi. :classic_cool:🖐️

heh,tu co poniektórzy wroza mi staropanienstwo:P a co do uczciwosci-ona nie zawsze poplaca prawiczek

Nie zawsze wszystko musi przynosić zysk. Jeżeli się kogoś zdradza to przyzwoitość nakazuje chociaz poinformowac zdradzaną osobe o tym fakcie, żeby ona mogła podjac decyzje czy jej to odpowiada czy może chce sobie ułożyć życie z kims innym. 🖐️

Po pierwsze nie zrobiłbm. 🖐️ Po drugie hipotetycznie oczywiście bym się przyznał. Po co miałaby być z kimś takim jak ja? Wiedizałbym, ze jest ze mna dlatego, że mysli iz jestem inny niż byłbym naprawde. 🖐️ Uważam, że należy dać drugiej stronie szansę wyboru. Chyba że jest się egoistą i z czystego wygodnictwa nie chce się tego zrobić(bo np. ma się seks pod ręką albo facet utrzymuje). 🖐️ I nie pisz, że w ten sposób mogłąby cierpieć, bogdyby taka osoba myslałą o tej drugiej to by się nie pusciła w pierwszej kolejności. 🖐️ Poza tym lepiej żęby cierpiałą imiałą szansę na szczescie, niż tkwiła w takim fikcyjnym związku. 🖐️

wiesz co,moze madrze gadasz,ale Twoje wypowiedzi wyzbyte sa szalenstwa jakiegos, widac,ze nigdy zadna cie nie pociagala na tyle,zeby miec tego typu dylematy:P

Gość pewien prawiczek
mnie rozne pociagaly, ale bylem za brzydki dla nich poki co, a nie moja wina, ze brzyduli nie chce, ale pracuje nad soba i bede mial kiedys miss polonia :D

Nie wiem, nie mam skali porównawczej. 🖐️ Nigdy jednak nie miałem myśli typu "ta i żadna inna", więc może i nie. 🖐️ Tylko że to nic nie zmienia. Ważne jest znać siebie i osobę z którą się chce być i pod obie strony układać zasady. 🖐️