Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaa000

Co sądzicie o tak ubranej dziewczynie????????

Polecane posty

Gość malinkaaaaaaa000

Podoba się wam czy raczej nie? ciemne rurki, workowata tunika, botki/saszki, torba xxl, chustka/apaszka, kolczyki w stylu retro..., paznokcie w jednym kolorze np czerwone, fiolet, malina, miętowy... ?

Ogólnie wygląda to w porządku, ale jeżeli chodzi o same dziewczyny często wydaje im się, że odkryły Amerykę dzięki takim ciuchom i zachowują się jakby dopiero co zeszły z wybiegu... ;)

królewna niepewna zgadzam się w 100 %...tak właśnie jest ale sam styl takich ubrań bardzo mi się podoba. Zawsze jest oryginalniej i ciekawiej.

racja, ja bardzo lubie styl 'na cebulke' duze torby i kozaczki, ale nawet kiedy mam cos fajnego, nie nosze glowy w chmurach z tego powodu, tylko jestem szczesliwa, ze udalo mi sie upolowac cos fajnego w ciuchlandzie ;-)

Gość hyhyhyhyhy
super:)

Gość sadfgrthyjukl
nic oryginalnego,w uk wszystkie tak wyglądaja.Ten styl i dzieci sr-emo:-)

Trudno mówić o "podobaniu", jeśli przywykłam do takich strojów, dość licznie prezentujących się na ulicach mojego miasta...

Gość cien cienia
Polowa dziewczyn w moim miescie sie tak ubiera. Nic oryginalnego.

W wyobraźnie prezentuje się dość ładnie. Ale trzeba to zobaczyć na konkretnej osobie. Niestety od kilku lat obserwuje się tendencję do ślepego naśladowania mody i idąc przez miasto widzi się 70% dziewczyn/kobiet ubranych niemalże identycznie! 2 lata temu dosłownie co 2 panna, którą widziałam miała na sobie czarny płaszczyk, czarne rurki i białe adidasy, a pozostałe 50% rurki, oficerki i duże torby. Większość prezentowała się ładnie, ale bardzo wtórnie. Jeśli ktoś chce być obecnie ubrany oryginalnie, ale z klasą, musi się naprawdę wysilić:o

Gość Sieznam
Niestety nic odkrywczego czy oryginalnego, w taki sposób ubiera się teraz 90% nastolatek i młodych kobiet. Rurki + tunika + apaszka królują już od 3 lat i najwyższy czas, aby to zmienić i nie wtapiać się bezmyślnie w tłum.

Gość saszki są okropne
przypominają gumofilce:-o

Gość JAK ROZUMIE
to te ciuszki z ALEGRO to sa dla dziewczynek? A nie dla dziewczyn, czy kobiet? Bo sa niestety zbyt dziecinne....

Gość taka lalalo
fajnie.. ja nosze rozszerzane spodnie tshirty adidasy i podobaja mi sie tak ubrane laski ale nie mam odwagi tak sie ubrac