Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkeowqjdwd

czy to naprawdę tak mało?

Polecane posty

Gość dkeowqjdwd

ważę 48 mam 160. Często kobiety wytykaja mi ,że jestem za chuda. Dzisiaj nawet kosmetyczka powiedziała ,, ale pani jest chuda". Co do facetów to żaden mi tego nie powiedział . A może kobiety potrafia byc poprostu bardziej krytyczne co do kobiecej urody? Powinnam przytyć? Tylko u mnie to będzie cięzka sprawa bo i tak jem dosć dużo.. No i mam dopiero 19 lat więc mam dość szybką przemiane materii.. Może faktycznie jestem za chuda?

Gość a ja ci powiem tylko jedno
ZAZDROSZCZĘ CI. O!

Gość nie przejmuj się ja takie teks
ty slyszałam pół życia. Jak bylam w Twoim wieku ważyłam 50 kg przy178 cm... wszędzie słyszałam, że mam anoreksję, nawet jak wylądowałam w szpitalu, to lekarzy nie interesowała moja choroba, tylko wezwali matkę i wypytywali, czemu pozwoliła mi się do takiego stanu doprowadzić. A ja się nigdy nie odchudzałam, po prostu tak miałam. a baby gadają bo zazdroszczą...

jak za malo? chyba w sam raz, ja tyle )48-51kg) waze przy 165 i uwazam ze to jest akurat

Gość dkeowqjdwd
no moj facet tez niby uważa ,że to w sam raz

Dziewczyna będąca dla faceta świetną laską, dla innej kobiety jest chuda... Chyba zawiść. Sądząc po wadze, masz świetną figurę. Nie martw się.

Gość chchch
dziewczyno, to idealne:P ja przy 170cm ważę 50:O