Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testująca_test

dwie kreski na teście ale ta jedna taka ..delikatna aż niewidzoczna!!!

Polecane posty

Gość testująca_test

Dziewczyny zrobiłam dziś test ciążowy około 16.oo jestem 10 dni po stosunku i ....wyszła mi jedna kreska bardzo bordowa a jedna taka delikatna taka ekri wchodząca w róż. Dziewczyny powiedzcie czy można to traktować jako dwie kreski ...ta jedna niby jest ale jest taka tyci tyci delikatna .Czy miała tak któraś z Was .... :) :)

Gość miałam tak
Kiedy byłam w ciąży z drugim dzieckiem. Myślałam że test nie wyszedł i powtórzyłam jeszcze kilka razy. Za każdym razem ta dryga kreska była ledwie widoczna, naprawdę trzeba było się przyjrzeć dobrze ale to dlatego że ciąża była jeszcze bardzo wczesna. Dla pewności powtórz test, najlepiej rano

Gość testująca_test
zrobie tak powtórze rano. Miesiączke planowo powinnam dostać za 4 dni we wtorek wiec wtedy zrobie ten test z rana i powinno sie wyjaśnić wszystko. trzymajcie kciuki :)

Gość tez tak mialam ....
ta druga byla ledwo widoczna nawet 3 dni po spodziewanej miesiaczne . po 2 dniach powtorzyalam i ta druga byla juz bardziej widoczna ale tez jasniejsza niz ta druga oczywiscie bylam w ciazy a teraz mam w domu 14 mc bobaska

Gość fdgftdgf
mnie zdarzylo sie tak dwa razy gdy zamiast 3-4 kropelek moczy wlalam o wiele wiecej aby wyszedl test pewniejszy heh, A co sie okazalo nie bylam w ciazy, poprostu zle go zastosowalam... Powtorz test za 2-3 najlepiej innej firmy

Gość taka sobie zwykla ja
nie chce wprowadzic cie w blad ale raczej jestes w ciazy. Moja siostra miala bardzo slaba ta druga kreske i byla w ciazy:)

Gość magdaamama
jestes kochana w ciązy na 100 procent:) gratulcje i dbaj o siebie:)