Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka90

po 4 laatach mówi ze to nie ma sensu

Polecane posty

po takim czasie powiedzial mi ze to nie ma sensu bo za długo juz nam nie wychodzi.. faktycznie mielismy duzo sprzeczek i tym razem znow.. juz kilka razy tak bylo ze to nie ma sesnu a potem wracal..robil smutne opisy itp. ale teraz juz sie miesiąc nie odzywa ale znow zaczyna robic jakies dziwne opisy.. cos tam o pracy ze zmeczony albo wkurzony, a jak bylismy razem nigdy takich nie robił.. czy jest szansa powrotu? czy powinnam sie odezwac czy nie?

Gość Dragon75
Jakie "opisy" masz na myśli? Bo jakoś nie kumam.

Gość może i jest możliwość powrotu
ale po co? Żeby za jakiś czas znowu Ci powiedział że to nie ma sensu? Odpowiada Ci taka huśtawka? Ja bym nie chciała mieć faceta, którego bycie albo nie bycie ze mną zależy od nastroju jaki akurat ma :O Daj sobie z nim spokój (wiem, że po tylu latach to niełatwe, ale czasami konieczne), skasuj nr gg to nie będziesz widziała opisów. I znajdź normalnego faceta, który będzie wiedział czego chce. Powodzenia 🌼

no chodzi o opisy na gg.. no moze i powinnam dac spokoj ale jakos nie potrafie za bardzo go kocham:(

Gość Dragon75
Jeśli facet byłby zainteresowany, to prawdopodobnie skontaktowałby się z Tobą. Zrywał z Tobą kilkakrotnie, więc już doskonale przekonał się, że nie chce być z Tobą. Ty kochasz, on nie - jeśli chcesz robić za "koło ratunkowe", to możesz próbować się do niego zbliżyć.

no w sumie nie tylko on zrywal bo ja tez raz zerwalam bo mialam juz dosc jego zachowania i znalazlam sobie kogos innego ale to nic nie dalo bo nie moge pokochac innego :(

zreszta jeśli zrywa a po jakims czasie odzywa się bo nie moze wytrzymać czy w takim wypadku nic nie czuje?

ale po co chcesz cos na sile ratowac ? skoro wam nie wychodzi to nie lepiej teraz niz pozniej

Gość Anturia
jeśli 90 to rok Twojego urodzenia to rozumiem Twoje podejście :/ Jedno zachwianie rozumiem- może się docieraliście...ale po 4 latach powinien już wiedzieć na czym stoi i w końcu zadecydować czy chce być z Tobą czy nie a nie ciągle odchodzić i wracać. Niepoważny i tyle. Jeśłi się będziesz na to godziń taka sytuacja może nie mieć końca

Gość obuchem w łeb
I tak dobrze, że nie powiedział tego po ślubie :D

no rozchodzilismy sie jakies 4 razy.. tzn. zrywalismy kontakt.. ale nie jestemy parą 4 lata tylko od 4 lat utrzymujemy znajomośc.. a co moj wiek ma do tego?

Gość kasiuuunia
no jakis dziwny ten twoj facet. moZe jeszcze nie dojrzał do związku.

Gość balusia19
ktora dziewczyna chce ze mna popisac na gg ?? ja mam podobna sytuacje :) pozalimy się 5490684