Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba jestem zboczonaa

Brakuje mi seksu

Polecane posty

Gość E to ja
dziendobry@witaj.pl

Gość już im przeszło
;)

Gość naczytałem sie
i zacytuję Karolaka Pała mi furgocze jak ruski wentylator. Oj ale bym coś porządnie zerżnął.Tak porządnie nie jakąś małoletnia kłodę tylko babeczkę która lubi ten sport

Gość to na co czekasz
wypinaj tyłek

Gość E to ja
jedwabna...masz mojego mail'a, napisz :)

Gość alf01
faktycznie coś mozna by porobić ale dziewczyny są chyba jeszcze na wakacjach te chętne

Gość każdy się
samodopieścił bo w tych komputerach tyle wirusów że każdy się boi ;)

Gość alf01
Magda, a skąd jesteś to może na gadaniu się nie skończy?

Gość a może Mada
ja bliżej od alfa mieszkam i będę szybszy i zwinniejszy? ;)

Gość vbn
Zróbcie wyścigi :P Alf vs. a może. Ktoś się dołączy? Zbieram zakłady ;)

Gość alf01
Mada daj meila

Gość vbn
Alf wysuwa się na prowadzenie. Pyta o maila. Czy ta akcja się powiedzie?! Czy uda mu się to techniczne zagranie? Jakież emocje, proszę państwa!!!

alf nie ze mną szans - ja ją znajdę węchem - zawsze wywęszę piękną kobietę nie potrzebuję śmiesznych maili ani giegasków ;) jak mi idzie ?

Szukam kobiety chetnej na namietna minetke:) Nie oczekuje niczego w zamian, nie zalezy mi na seksie.. Po prostu uwielbiam zaspokajac oralnie kobiety co nierzadko sprawia mi wieksza przyjemnosc niz sam seks:) Takze zapraszam chetne z warszawy ktore maja chec na niezobowiazujaca przyjemnosc:) Pozdrawiam

Jak już wcześniej pisałam,ja nie z tych co pierwszym lepszym wskakują do łóżka. A Wam jak tylko o to chodzi to spróbujcie u jedwabnej albo u autorki topiku - może któremuś się uda . A jak któryś dalej zainteresowany to piszcie coś więcej o sobie-tylko bez ściemy ! Ja jestem brunetką nie wysoką,bo mam 1.65cm i nie jestem chuda bo mam 59 kg. :( ale za to młoda i zadbana-mam 25 lat.

ty mineciarz tu prawdziwe kobiety seksu szukają a nie jakiś tam namiastek - jak ci natura większy język niż przyrodzenie dała to chwal się gdzie indziej :)

Gość vbn
Ognisty będzie próbował technik alternatywnych. Czy to popłaci, czy pokona w ten sposób Alfa. Słuchajcie, czytajcie dalszych relacji Darka Sz. i Włodka Sz. tylko w TV Płytkiej. Mada - na moje oko, przy tym opisie, to nie inaczej, jak jesteś szczupła, zupełnie ok.

Ognisty, wierz mi, zwabiajac dziewczyny na minetki zwykle na tym sie nie konczy;] Doswiadczenie z takich durnych stron jak ilove.pl nauczylo mnie, ze dziewczyna dostajac propozycje seksu bulwersuje sie, ze ktos traktuje ja jak dziwke;] Ale juz na minetke jest wiecej chetnych, bo to juz nie seks, bo juz nie pcha sie pindola a w glowie dziewczyn jest mysl ze to przeciez tylko dla nich przyjemnosc i czemu by nie skorzystac. I moze to zabrzmi jak przechwalki, ale na kilkanascie dziewczyn w miesiacu tylko jedna nie chciala nic wiecej;] Z reszta bylo tak ze w podnieceniu chcialy normalnego stosunku;] Takze minetka to wabik:p:p PS.: polecam str ilove.pl:D

Gość vbn
Technikę "gdzie dwóch się bije tam vbn kopie po kostkach obu"? ;) Ależ nie. No gdzieżby. :P Tak sobie "siedzę i opisuję", bzdur trochę. Ale, żebym walczył, to nie. Nie powiem, że mi nie brakuje trochę. Ale walki i usilne starania "złowienia" sobie daruję.