Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia89

Jutro Zaloba Narodowa - w zwiazku z tragedia na kopalni

Polecane posty

Gość Joasia89

Program telewizyjny najprawdopodobniej ulegnie zmianie - nie beda nadawane programy rozrywkowe typu "mam talent" itd

Gość a jakaz to sie tragedia
stala? Bo jestem niepoinformowana :O Umarl ktos? :O

Gość pilsner
czy w jakimś jeszcze innym kraju są żałoby narodowe co chwilę? jak ginie mnóstwo osób na drogach to jakoś nikt nie ogłasza żałoby narodowej. dżizas.

Gość ale z was mloty
ludzie zgineli a wam jakis "mam talent" w glowie!!! smutne to kolejna tragedia na kopalni.. tym bardziej jest mi przykro bo moj brat tez jest gornikiem i boje sie o niego :(

Gość grypa odbytowa
z całym szacunkiem do rodzin ofiar. ale ciagłe ustanawianie żałoby narodowej jest wkurwiające i mija sie z celem. może ogłosić permanętny stan żałoby narodowej, a wprzerwach na przyjście na świat prezydenckiej wnuczki, okocenia się kotki brata prezydenta ją znosić na kilka dni. i polska by zachowała charakter narodowy - ciągłe męczeństwo

codziennie umiera wiecej osob wiecej osob umiera z niekompetencji lekarzy i jakos nimi nikt sie nie przejmuje :o

Gość jprtz
napewno nie bedzie mam talent i innego badziewia

Gość ksksk
qrwa ja was ludzie nie rozumiem - co ci szkodzi ta żałoba narodowa?? A niech sobie mają - ja wolę żyć i wcale się nie domagam żałobby po mnie jak umrę w wypadku bo i tak będzie mi wszystko jedno - jest mi szkoda ich rodzin i nie będę pisać pierdół typu "żałoby są wqrwiające" - niedługo napiszesz że wqrwia cię że pogrzeb twojej matki jest w poniedziałek bo akurat lecie moda na sukces - dziwne to jest jak się czyta że kogoś żałoba może w jakikolwiek sposób wqrwiać - rozumiem że może was nie obchodzić bo to nie wasi ojcowie i mężowie tam zginęłi , ale żeby wqrwiać?? Litości...

Gość pilsner
przeczytaj sobie definicję żałoby narodowej. a Ci, co giną w wypadkach? to co, mniej ważni? ich rodziny mniej cierpią? nie. a żałoby narodowej co weekend nie ma!

Gość klaSK
Ellinka - mylisz się -ludzmi którzy codziennie umierają przejmuje się ich najbliższa rodzina - tymi górnikami co zginęli też - w końcu ty masz ich w dupie, ale nie rozumiem co może być wqrwiającego w żałobie narodowej - naprawdę jak tobie matka umrze to będziesz domagać się żałoby narodowej?? Bo jak nie będzie to nie zrobisz pogrzebu bo to by znaczyło że twoja matka jest jakaś gorsza?? Czy tak się myśli w takich chwilach?? Ich rodzinom jest pewnie teraz wszystko jedno , ale waszego oburzenia na tą załobę nie qmam i już nigdy pewnie niektórych ludzi nie sqmam - idę ...

Gość klaSK
heh pilsner - oki - ty z tych co będa tupać nogami i się domagać żałoby narodowej jak tobie ktoś umrze, zginie - ja jestem z tych co zajmują się własnym tyłkiem i nie wypominają ludziom niesłuszności ogłaszania po śmierci ich bliskich żałoby narodowej - różni ludzie są... tak jakby ta żałoba cię w tyłek uwierała....hehe

Gość pilsner
ale nikt nie umniejsza smutku, żalu rodzinom tych górników. tylko po kiego grzyba w naszym zacnym kraju non stop jest ogłaszana żałoba narodowa?

to sobie nie kumaj twoj problem :o w tym przypadku nie widze sensu zaloby narodowej i twoje zdanie mnei malo obchodzi :o i pewnie sporo osob sie ze man zgodzi :o

Gość klaSK
ale co ci to przeszkadza?? Chyba , że uważasz, że to obciach bo w Ameryce tak nie robią i Rosja się z nas śmieje... :D:D To tak nie po europejsku...

Gość pilsner
czy Ty jesteś tak durną istotą, że nie rozumiesz pojęcia i znaczenia żałoby narodowej? to samo z osobami przedsiębiorczymi w naszym kraju. a to zwykli złodzieje. ;)

Gość klaSK
Ellinka - i vice versa - mnie twoje też nie obchodzi i zapewne wiele osób się również t tobą nie zgodzi

no moze mi przeszkadza bo moze chcialam isc n aimpreze, albo obejrzec cos w tv, cokolwiek, dlaczego ktos ma mi tego "zabraniac" :o?

Gość klaSK
pilsner a ty nie rozumiesz , że mnie mało obchodzi definicja żałoby narodowej - nich sobie mają - mi to nie przeszkadza bo ja im zwyczajnie po ludzku współczuję , ale jak komuś przeszkadza to oki

Gość pilsner
ja też. co nie zmienia faktu, że to kolejna szopka jaką się odwala w naszym kraju.

Gość klaSK
Ellinka - zabraniać?? Heh - nikt ci niczego nie zabrania - imprezy w klubach nie sa odwoływane i kluby nie są zamykane - jak widać argumentów brak :D:D no ale ciebie i tak ta żałoba wqrwia i nie obchodzi cię moje zdanie ...

Gość klaSK
no jak żałoba to jest szopka to git...

Gość pilsner
to dlaczego nie ogłaszają żałoby po każdym weekendzie, tym dłuższym i tym normalnym? ginie więcej niż 12 osób. paradoks. nie widzisz tego?

Gość pilsner
żałoba narodowa a zwykła żałoba to zasadnicza różnica. polecam zajrzeć do ksiażek tudzież wikipedii