Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia89

Jutro Zaloba Narodowa - w zwiazku z tragedia na kopalni

Polecane posty

Co im odpierdala z tymi zalobami narodowymi...no cholera by to wziela co pol roku zaloba. Przeciez rodziny tragicznie zmarlych gornikow sami wiedza, ze beda mieli zalobe i beda oplakiwac zmarlych, po co wciagac w to caly kraj...ten prezydent to nie ma co robic tylko oglasza co roz to inne tragedie...a ja przez to mam na zabawe nie pojechac w niedziele???

Gość klaSK
widzę, ale co z tego , że nie ogłaszają?? Dlatego , że nie ogłosili jak zginął mój brat to mam tupać nogami i wqrwiać się że komuś innemu ogłosili?? Jaki w tym sens?? Jaka logika?? Po co mi żałoba?? Ja jej nie potrzebuję , ale jak innym ogłaszają to też się nie wqrwiam

A jak byl dlugi weekend i tyle osob zginelo w wypadkach samochodowych, to dlaczego nie bylo zaloby???

Gość Lektorkaaa
A mnie ten Mam talent najbardziej uwiera. A tak chciałam obejrzeć. A myślicie, że nowe odcinki Gotowych na wszystko puszczą?

wez ty mnie nei wkuriwaj i nie wciskaj mi w moje usta slow ktorych nie pisalam :o poza tym impreza to byl jeden przyklad, a sorry ale akurat programu tv sama sobie wybrac nie moge wiec mi uniemozliwiaja obejzrec cos co byloi jzu zaplanowane :o nie zmienai to faktu ze to tragedia ale qrva ludzie nie na miare zaloby narodowej :o

Gość klaSK
a kto wam na imprezy zabrania jeździć?? Już nie wymyślajcie tylko przyznajcie , że tak pieprzycie bo to modne jest tak jak gadki na temat "kleru" gdzie 80% osób tak naprawdę nie wie co to słowo dokładnie oznacza :D:D masakra...

Gość klaSK
ojojoj Ellinka - jak mi przykro - nie będzie mam talent - qrwa ci debile górnicy nie mogli sobie w poniedziałek zginąć...

Ja jej nie potrzebuję , ale jak innym ogłaszają to też się nie wqrwiam nie wpadlas moze na to ze zaloba narodowa dotyczy CALEGO narodu w ktorym jest ta zaloba oglaszana?:o

moze oglosmy sobie caloroczna zalobe narodowa, w naszym kraju i tak to stracilo juz naczenie

Gość po raz kolejny ale z was mloty
zaloba narodowa jest wtedy kiedy w tym samym miejscu o tej samej godzinie ginie sporo osob, i dobrze ze bedzie zaloba narodowa a wam kij w oko zadufani w sobie gamonie!!!

Gość pilsner
poza tym jest jasno określone kiedy się ogłasza żałobę NARODOWĄ. ale jak to w naszym kraju, szopka na szopce. a to, ze ty należysz do katoli jak 98% naszego zacnego społeczeństwa, to tylko współczuć. ;*

Gość klaSK
w jaki sposób dotyczy Ellinka?? Na impreze iść możesz a mam talent obejrzysz w przyszłą niedzielę - bo chyba nie powiesz mi że masz zamiar się jakoś specjalnie umartwiać?? Więc w jaki sposób ciebie to dotyczy?? Tylko wiesz- tak bez ściemy i argumentów z dupy które mają zakamuflować twoją płyciznę...

Gość klaSK
to dziwne brzydula - u mnie lokale otwarte - ale ja nie mieszkam na wsi

Gość pilsner
a mentalność iście wiejska. ;*

Gość klaSK
widzisz pilsner - należę do "katoli" i co z tego?? Nie mam prawa?? Jak bym należała do świadków jehowy albo byłabym ateistką to to by coś zmieniało??

a może żałoba narodowa, bo taka śmierć nie zdarza się codziennie i zginęło dużo ludzi, dzięki którym zimą ludzie mają ciepło w domach i nie umrą z zimna? w wypadkach samochodowych giną ludzie codziennie przez swoją głupotę i nierozwagę....

Gość klaSK
pilsner - mentalność wiejska bo??Rozwiń proszę tę błyskotliwą myśl ...:D:D

moja plycizne :D to zes mnei rozbawila :D dotyczy mnie moze w taki sposob ze jesli prezydent w panstwie oglasza zalobe narodowa to mnie jako polke obowiazuje ta zaloba- a to ze uwazam, ze oglaszanie z.n. przy kazdej okazji jest bezcelowe to inna sprawa :o

Gość no mloty
klask--> odpokutujesz za te slowa debil jest z ciebie, ty frajerze dzieciaku jeden. lezysz do gory dupa przed telewizorem i pewnie tylko wolasz: matka daj jesc, czekasz az poleci twoj ulubiony program albo jakas telenowela, a jak sie okazuje ze jest zaloba narodowa to wyzywasz ofiary wypadku czy ty masz rowno pod sufitem frajerzeeeeeee????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lektorkaaa
Chodzi o to, że żałoba NARODOWA powinna być ogłaszana wtedy, kiedy cały naród jest poruszony jakąś tragedią. A że jest ich tak dużo, to coraz mniej nas interesują i żałoby stają się frustrujące dla mas, których owe tragedie nie dotycza i nie obchodzą :(

Gość pilsner
nie zrozumiesz. polecam otworzyć oczy.leżeć krzyżem w kościele to każdy potrafi ale już żyć wg dogmatów które tak głośno wygłasza w nim, już niestety nie.. prawda? :)

Gość klaSK
brzydula - nie chodzi o to jak się w moim mieście odnoszą - robią imprezy to robią ale nikt nie pierdoli ,że załoba to szopka i jest wqrwiająca przynajmniej - w przeciwieństwie do co poniektórych oświeconych i postępowych tutaj - dla mnie takie pieprzenie to jest brak szacunku

w wypadkach samochodowych giną ludzie codziennie przez swoją głupotę i nierozwagę.... ilez to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na kafe :o

Gość klaSK
pilsner a dużo znasz takich osób nie katoli ale innych wyznań które żyją wg dogmatow?? Ty tak żyjesz?? To co mi wytykasz?? :D:D Nikt nie jest święty ani ja ani ty - nie wiem co chcesz tu komuś udowodnić :D

Gość pilsner
czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? szopką jest robienie żałoby narodowej przy każdej możliwej okazji. nie żałoba sama w sobie.

klas no widzisz ja mieszkam w miasteczku ale podczas zaloby lokale sa zamkniete:) w pubach leci cicho muzyka a disco sa po prostu zakmniete:)

Gość pilsner
jestem ateistką. a ta wasza hipokryzja mnie powala na kolana. wierzysz w coś, zapewniasz o tym wszystkie sąsiadki, a robisz swoje. brawo ;)