Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona lala

czeka mnie spowiedz

Polecane posty

Gość przerazona lala
Zwłaszcza jak wyznam ze obciągałam z połykiem 14 ministantom i organiscie :(

Gość idz po papierek
jak musisz, nie przejmuj sie tym ze to ksiadz - ksieza i tak sa w wiekszosci niewierzacy, jak chcesz flirtowac to flirtuj, okaze sie czy koles sie na ksiedza nadaje. Zawsze to lepsze niz jakbys miala flirtowac z zonatym. Moze powiedz mu jako grzech, ze masz sny erotyczne z nim i ze bardzo sie czujesz winna ale te sny sa takie piekne... oni leca na poczucie winy i na zakazany owoc.

Gość przerazona lala
to o 01 10 to był podszyw Dośc fajne ale nie wiem czy się odważę tak wprost mu powiedzieć o tych snach :(

Gość wotson
A kto nie leci na zakazany owoc?

Gość przerazona lala
O to chodzi owoc zakazany najlepiej smakuje :D Czy łatwo uwieść księdza ?

Gość na pewno latwiej
niz faceta szczesliwego w swoim zwiazku z kobieta lub geja. Jest pewne ryzyko, ze on jest gejem lub jest aseksualny, ale jak jest normalnym zdrowym mezczyzna to nie widze problemu.

Gość przerazona lala
tylko nie mam pomysłu jak to zrobić.Normalnego jakoś łatwiej jest jakiś punkt zaczepny a z księdzem to tylko konfesjonał :(

Gość no to idz na ta spowiedz i
zapytaj w trakcie, czy nie chcialby malego grzeszku z Toba popelnic. Przynajmniej inni nie beda was slyszec, a jak jednak odmowi to nawet nie bedzie wiedzial, kim jestes. Ubierz sie tak, zeby Cie nie poznal potem w cos na glowe albo huste i tak zamaskowana mozesz go rwac bez ujawniania tozsamosci. tylko wtedy chyba tego papierka nie dostaniesz, ale napiszesz go sobie sama, przy licznych oszustwach ksiezy takie jest nieznaczne. albo wsun mu nr tel czy gg w trakcie do budki i czekaj, ale to czekanie moze potrwac...

Gość przerazona lala
to byłoby dobre ale on mnie zna tak zwidzenia a moze powiedziec na spowiedzi ze mam mysli samobojcze i potrzebuje pomocy na przyklad jego pomocy :D Hmmm...ale czy mysli samobojcze są grzechem? Naprawdę mam na niego wielką ochotę :(

O jaaa...ale księża Ci nawet nie wiem jak przystojni, i wydawlaoby sie inteligentni to jednak zdziwaczali starzy kawalerowie...

Gość przerazona lala
a co masz na myśli starzy zdziwaczali kawalerowie Czym się to objawia ?

Gość hgtfrde
BÓG JEST!!! I nie próbujcie Mi tego wmówić.Każdy ma swoją wiarę!!! I ja zawsze będę wierzyć!!! i nikt tego nie zmieni!!!

Gość uytre
lol to ja w ogóle nie powinnam do kościoła chdzić

Gość przerazona lala
uytre dlaczego nie powinnas chodzić do kosciola? Rowżiń swą myśl A czy ja piszę że boga nie ma tylko chcę po flirtować z księdzem :D

Gość przerazona lala
no tak ale też słyszałam ze chodzi im również o laski :P Nikt nie ma pomysłu jak go uwieść :(