Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

virginia143

Działa jak głodówka, a nie czujesz głodu tylko 10 dni efekty gwarantowane.!

Polecane posty

Byłam na głodówce 5 dni ale stwierdzam że mój organizm dłużej nie wytrzyma więc przechodze na ten etap: Zapraszam.! Dieta Wioli  Śniadanie: 9oo (do 150 kcal) Co mogę zjeść?: - 2 Wafle ryżowe, 2-3 łyżeczki serka wiejskiego (zielona cherbata) - jabłko, jogurt (zielona cherbata) - 2 wafle ryżowe, jogurt (zielona cherbata) - 2 wafle ryżowe, jabłko (zielona cherbata) - 2 sucharki, jogurt (zielona cherbata) - 1 sucharek, jabłko, 1-2 lyzeczki serka wiejskiego (zielona cherbata) - 2 suche chlebki, plasterek serka light pomidor, może być ogorek kiszony, moze być kapusta kiszona albo jabłko. (zielona cherbata) - 1 suchy chlebek z serkiem light i pomidorem (zielona cherbata) - 1 marchewka, 1 jabłko (zielona cherbata) - 1 jajko gotowane/ na miekko 1 wafel ryzowy (zielona cherbata) Śniadanie 2 10.30-11oo (do 50 kcal) - 1 jabłko , szklanka wody - 1 wafel ryżowy, szklanka wody - 1 sucharek, szklanka wody - 50 do 100 gram jakiegos owocu - 50 gram kiszonej kapusty (zielona cherbata) - szklanka soku marchewkowego. - szklanka wody - cherbata, ziolowa/mietowa/rumiankowa/czerwona/zielona - 1 kółko ananasu z puszki - 1 szklanka barszczyku/rosolku/ lub innej zupki z saszetki. Obiad 13.30-14oo (200 kcal-250 kcal) - ryba Kargulena 100 gram szklanka wody - zupa kapuściana + 50 gram kapusty kiszonej + szklanka wody -1 ziemniak ugotowany w skorupce + zielona cherbata - 100 gram gotowanych jarzyn -100 gram kiszonej kapusty szklanka wody (można również zjeść jabłko) - ryba kargulena/ gotowany kurczak gotowane warzywa lub salatka warzywna 50-100 gram - sałatka warzywna (zielona cherbata) -gotowana marchew 1,2, sok z marchwi - jajko sadzone (można ewentualnie jeden ziemniak ugotowany w skorupce) - cherbata zielona Podwieczorek: 16oo (50-70 kcal) -kapusta kiszona 100 gram - zupa kapuściana -gotowane jarzyny - sałatka warzywna lub owocowa -jabłko - marchewka - 2 łyżki serka wiejskiego -2 wafle ryżowe -szklanka wody/pół szklanki wody z kapusty/ 1,2 ogórki kiszone albo konserwowe/ pomidor - 1 Aktimel/ joghurt aktivia/inny jogurt + cherbata zielona Godzina 16 30 SZKLANKA MAGNEZU, albo CALCIUM Najdalej między godziną 17-18oo sporzyć ostatni posiłek czyli Kolacje można ominąć  ale nie musimy jedynie 2 razy trzeba kolacje ominąć.! -(zielona cherbata) +gotowane jarzyny -(zielona cherbata)+ zupka kapuściana -(zielona cherbata)+ kapusta kiszona -(zielona cherbata)+ziemniak z odrobinka masła -(zielona cherbata)+chlebek suchy z kapusta i pomidorem -(zielona cherbata) -(zielona cherbata)+1,2 plasterki ananasu z puszki -(zielona cherbata)+sałatka z warzyw. Z pośród wyżej wymienionych można sobie stworzyć co się je w dany dzień przez 10 dni ale wybieramy tylko 1 opcje i potem ja skreslamy codziennie musimy wybrac jeden myslnik, potem zostanie ich z kazdym dniem mniej i dobierajmy to tak żeby był tylko 1 najbardziej obfite danie  ZABRONIONE: -duże ilości soli i przypraw.!!! -słodycze -tłuszcz -napoje gazowane -jedzenie po godzinie najdalej 19oo I inne kaloryczne żeczy. Wskazane: -dużo snu bo własnie wtedy organizm najwiecej chudnie.! - ćwicz zaraz po wstaniu żeby się rozruszać np. 20 brzuszków, 10 przysiadów, pare okrążeń głową i ramionami. -staraj się ćwiczyć kiedy masz na to ochote -Wszytsko to co wyżej wymienione - picie duzo wody - przedewszystkim zielona/czerwona/ziołowa herbata -można brac tabletki wspomagające odchudzanie najlepiej działaja te które nie maja L,karnityny Najlepsze i nie drogie to CIDREX serdecznie polecam Plusy mojej diety?: 1.Jesz 5 posiłków dziennie dzięki temu nie jesteś głodna 2. Nie jesz po godzinie 18oo dzięki czemu twój organizm może spokojnie wypoczywać 3. Pijesz dużo zielonej cherbaty i wody dzieki czemu twój organizm lepiej pracuje i się oczyszcza. Twój metabolizm jest lepszy! 4. Jesz kiszona kapuste która ma witaminy i dobrze wplywa na odchudzanie. 5.Dieta działa jak głodówka tyle samo się chudnie ale nie ma się glodu 6.To tylko 10 dni a zmieniaja się przyzwyczajenia zywieniowe tracimy kilogramy które już do nas nie powróca jeżeli damy sobie rade ze samym soba i naprawde się zmienimy 7. Po całej diecie z oczyszczeniem gwarantuje schudniecie min.7 kg i brak przybycia wagi  Po tej diecie można zrobic diete oczyszczającą trwa tylko 3 dni a naprawde działa i można schudnąć 2 kilo: Tej diety oczyszczającej nie ja wymyśliłam !!! Ona jest tylko po to by wspomuc dietę która ja wymyslilam.! Tę krótkotrwałą dietę możesz zastosować np. po świątecznym przejedzeniu, po urlopie, kiedy często jada się nieregularnie i byle co, kiedy czujesz się ociężały, zmęczony, ospały. Stosuj ją przez trzy dni (najlepiej wolne od nauki i pracy). W tym czasie niewskazane jest palenie papierosów, picie kawy i herbaty, a także używanie soli i cukru. Efekty tej diety są przyjemne i natychmiastowe. Możesz zgubić około 2 kg wagi, choć nie jest to dieta odchudzająca, lecz oczyszczająca organizm. Wyraźnie poprawia się samopoczucie. Taki trzydniowy post jest wskazany dla każdego, kto nie jest cukrzykiem lub nie cierpi na chorobę wrzodową żołądka i dwunastnicy, czy na dolegliwości nerek. W tym czasie można pić do woli wodę mineralną. W czasie stosowania diety co najmniej dwa razy dziennie weź prysznic i częściej niż zazwyczaj myj zęby, ponieważ na skórze i języku osadzają się odłożone w organizmie trujące substancje (obłożony język i zmieniony, nieprzyjemny zapach potu). dzień pierwszy Godzina 9.00: 1 szklanka niezbyt gorącej herbaty ziołowej, najlepiej zaparzonej ze zmieszanych liści mięty, melisy i pokrzywy, osłodzona łyżeczką miodu Godzina 11.00: 1 szklanka soku z owoców lub warzyw (marchew + jabłko lub seler + pomidory) lub każda inna kombinacja, z wyjątkiem cytrusów Godzina 13.00: 1 szklanka gorącego wywaru z włoszczyzny Godzina 16.00: 1 szklanka herbaty ziołowej Godzina 19.00: 1 szklanka soku z owoców lub warzyw Godzina 21.00: szklanka gorącego wywaru z włoszczyzny dzień drugi Godzina 9.00: 1 szklanka herbaty ziołowej osłodzonej miodem i 1/2 jabłka (bardzo starannie przeżuć). Dalej tak samo jak w pierwszym dniu. dzień trzeci Godzina 9.00: 10 suszonych śliwek wymoczonych przez noc oraz szklanka przegotowanej wody, w której moczyły się śliwki Godzina 11.00: 1 szklanka soku z owoców i warzyw Godzina 13.00: surówka ze świeżych warzyw z odrobiną jogurtu Godzina 16.00: jabłko Godzina 19.00: 1 szklanka soku z warzyw lub owoców Godzina 21.00: 1 szklanka gorącego wywaru z włoszczyzny Ta cała dieta która kiedyś wymyśliłam naprawde działa jeśli się do niej stosujesz!!! Chudniesz jak na głodówce a jesz… nie przemęczasz tak organizmu i dostarczasz witamin.! Może warto spróbować… Ja bylam teraz 5 dni na głodówce ale mój organizm już tego nie wytrzymywał , a przypomniało mi się że kiedyś na podstawie różnych diet zrobiłam jedna swoją chudłam nawet 1 kilo 200 gram w dzień.!!! Ostatnio moja koleżanka to stosuje już 5 dzień i schudła wiecej jak ja na tej głodówce  dlatego chyba się do niej dołaczam może ktos jeszcze? Spróbujcie bo warto jeśli nie schudniecie to możecie mnie zbluzgać  Życze powodzenia i mam nadzieje ze przyłaczycie się do mnie i spróbujecie jakies pytania proszę pisac.!!!

1 dzień: Musiałam iść do sklepu po te wszytskie rzeczy bo u mnie w domu same tłuste rzeczy no i niestety wstałam późno bo o 11oo zanim wróciłam ze sklepu była 13 30 dlatego zaraz jak przyszłam zjadłam 2-3 łyżeczki serka wiejskiego, troszkę kiszonej kapusty podjadłam sobie jak wracałam ze sklepu 1 wafel ryżowy i woda wymieszana z aqua slim :) teraz jeszcze wypije zielona herbate i nastepne danie dopiero o 16 oo napisze :) co zjadłam :) a jutro napisze ile schudłam w ten 1 dzień :) KUPCIE SOBIE AQUA SLIM, JAKIES TABLETKI NA ODCHUDZANIE I 1 RAZ DZIENNIE CALCIUM I MAGNEZ MOZNA TEZ WITAMINY W TABLETKACH :)

16 28 : Zjadłam jabłko 1 sucharek troche kapusty kiszonej wypiłam szklanke magnezu :) czuje sie swietnie i czuje ze to dziala :)

Gość herbata11
sie pisze - a nie "cherbata" kurwa mac!

Gość ee tam
A właśnie że nie !!! Bo herbata pisze się przez RZ.........!!!!

Gość ee tam
Herbata pisze się przez RZ !!!!!!!!