Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemnic17

on i kolezanki?

Polecane posty

chlopak z ktorym sie spotykam poszedl sobie wczoraj o 22 do baru z MOIMI kolezankami. Niewiem czy jestem zazdrosnica czy co, ale wkurzylam sie:/ nie podoba mi sie takie cos:/ powtarzam ze to moje kolezanki byly:/ dla niego zostawilam chlopaka, z ktorym bylam pare lat. uffff to zycie:/czy to jest normalne?

Gość diablica i juz
nie, to nie jest normalne! Ja zostawilabym go! nie bylaby wstanie tolerowac jego zachowania wiec dlatego odeszlabym. On sie nie zmieni a ty bedziesz sie tylko meczyc

Gość diablica i juz
a poza tym DLACZEGO nie poszlas z nimi?

bo mialam wczoraj baaardzo zly dzien tzn maly incydent...i akurat o 22 to ja juz spaalam. A o 19 to jeszcze z nim bylam, to po h** za przeproszeniem poszedl do tego samego baru z moimi kolezankami...:/

Gość xyz1888
idz z jego kolegami i po sprawie

Gość 111111111111111111222222
to czemu ty tez nie poszlas z nimi?

Gość diablica i juz
chyba to juz nie sa "twoje" kolezanki a "wasze" mialam kiedys takiego faceta....nie na moje sily bo naleze do osob zazdrosnych ale tez bez przesady. Toleruje rozne rzeczy u faceta ale jesli chodzi o inne kobiety to nie ma tolerancji....nawet najlepsza przyjaciolka moze wywinac ci numer...a co dopiero "kolezanki"...

Gość mininiinni
autorko, cos sciemniasz..... co sie stalo?

juz pisalam czemu nie moglam. O 22 napisal ze chcialby zebym tez poszla. Dobra spoko, ale nie musial isc:/ mogl zostac w domu a na 2 dzien isc ze mna. Co jest z tymi facetami:/

Gość o wlasnie taaaakkkkk
powodzenia w budowaniu zwiazku w zaufaniu................ tacy dzisiaj ludzie sa, trudno.......

Gość bojabojaboja
Ja bym mu dała odczuć jak czułaś się Ty. Jak nie będzie mógł się spotkać, to wyskocz gdzieś koniecznie w towarzystwie w którym są samotni faceci. Tylko w ten sposób zrozumie.

Gość choholudek
chore

Gość choholudek
dla mnie to nie do pomyślenia...ile ona ma lat ? ja bym swojej dziewczynie nigdy takiej akcji nie wywinął :|

Gość choholudek
no to masz odpowiedź :P jest po prostu jeszcze nie dojrzały ;)

Gość choholudek
nie dojrzały = niedojrzały ;D

Gość basu
oj dziewczyno kiedys bedziesz sie z tego smiala :D i bedziesz radziła takim 18 żeby były ostrożne :) a tak serio - koles wiedział ze sie żle czujesz i nie dasz rady wyjśc? czy moze nic nie wiedział? - jesli tak to zachował sie ok pytając czy wyjdziesz. jesli wiedział, ze zle sie czujesz a mimo to napisał... to pewnie zrobił to specjalnie by nie wyjśc na debilia... zreszta nie oczekuj od niego ze skoro Ty jestes chora on bedzie siedział w domu.

nie bylam chora... nie chce mowic o tym, po prostu nie moglam wyjsc:/ byl ze mna caly dzien i to w tym samym barze:/ wychodzi i tak prawie codziennie z kolega wlaaaasnie tam, ale nie musial wychodzic z moimi kolezankami...

Gość bzdura jakich wiele
bojabojboja daje ci rady z kosmosu.... zeby robic na zlosc, pokaz mu, a co! nie rob tego.... lepiej z nim pogadaj, zamiast sie bawic w gierki i zagrywki. takie rady to o kant mozna rozbic.

Gość basu
jezu dziewczyno... nie poszedł na dziwki! był przy Tobie, ile można? jesli bedziecie spedzac ze soba całe dnie, 7 dni w tyg to bedziecie mieli siebie dosyc! powiedz mu ze Ci sie to nie podobało i tyle. Ze co jak co ale Twoje kolezanki to Twoje kolezanki i nie chcesz zeby z nimi chodził bo im nie ufasz. Po problemie.

tylko, ze to nie 1 raz mnie tak wkurzyl:/ wciaz non stop jest cos nie tak:/ jest obcokrajowcem... moze polacy sa inni? ;/

Gość puste te lale dzisiaj sa
no to moze powiesz jaki jest i co robi? bo nagle teraz zaczynasz sie przyznawac, ze jest cos jeszcze, ze on taki czy siaki... a zaczelas od jednego wydarzenia..... czy wy nie umiecie nigdy nic powiedziec? a skoro bylas 3 lata z facatem, a sie po szczeniacku zauroczylas w tym nowym, to niezla jestes.... a ten twoj eks to byl taki zly? ty go zostawilas???? ile masz lat w ogole dziewczyno?