Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneczkaaaaaaaa

czy przejmować się tym?

Polecane posty

Gość zoneczkaaaaaaaa

wczoraj z mężem spotkałam sąsiadkę która urodziła dwa miesiące temu dziecko(dodam że jest po 30 i ma męża) pogadałyśmy chwilę mój mąż stał obok mnie no i gdy weszliśmy do domu zaczął się wypytywać ile ma lat to mu powiedziałam że 30 a on że wogóle nie wygląda i tak się prezentuję jakby nigdy nie była w ciąży i że ma śliczne dziecko itp.. normalnie same superlatywy i jeszcze zapytał czy ma męża to już puściły mi nerwy i mu powiedziałam żeby się tak nie zachwycał bo bardzo przystojnego ... nie wiem co mam o tym myśleć i czy się przejmować co wy sądzicie o takim zachowaniu?

Gość ulala7
Ojojooj, on ją stuknie....... naprawde.

Gość diablica i juz
izn ze wpadla mu w oko i ilekroc bedzie ja widzial tylekroc bedzie zagadywal i patrzyl na nia "inaczej" .....wspolczuje ci!

Gość no chamskie to było
ale wiesz jakby miał jakieś złe zamiary to nic by nie dał po sobie poznać że ona mu się poobała więc na Twoim miejscu nie martwiłabym się. Ale wiem, że zrobiło Ci się przykro:O

Gość nieżoneczkkkaa
Normalny facet. Mój znajomy ma firmę. Jego znajomy też i miał śliczną sekretarkę. Gdy ten ją zobaczył od razu "sprawił" sobie nową, ładniejszą:P I wszędzie się z nią publicznie pokazuje. Ale akurat nie jest żonaty. A wracając do męża. Zapewne mu się spodobała i stąd te pytania. Kązdy facet obserwuje pięne kobiety.

Gość zoneczkaaaaaaaa
zrobiło mi się przykro . tym bardziej że widziałam ze przez całą krótką rozmowę się zalotnie uśmiechał chodź ona gadała tylko ze mną i nie zwracała na niego uwagi..

hehe może i normalny ale tez bym się wkurzyła jak by facet tak się zachwycał obca babą :O Nie wszyscy tak mają, a ci którzy mówią tak...myśle że nie zdaja sobie sprawy z tego jak ich kobieta to odbiera ;) Takze autorko--------nie przejmuj sie ;) w koncu to Ty jestes jego kobietą, ciebie wybrał, spokojnie.... zawsze możesz mu się delikatnie zrewanżować :P skomentować tego pzrystojnego sąsiada z II piętra, prawda? ;) :D

Gość bojabojaboja
Pytanie o męża mnie też wyprowadziłoby z równowagi. Następnym razem mów wyraźnie że takie uwagi sprawiają Ci przykrość i nie życzysz sobie więcej.

Gość wymyśl coś żeby też wiedział
że jego żonka nie jest gorsza... może jakiś fajny ciuszek czy miła kolacja, nie o to chodzi że musisz się starać bo on Cię może zdradzić ale zrób to dla siebie:) No wiesz podkręć go:D

Gość zoneczkaaaaaaaa
Jakoś dziwnie się teraz z tym czuję..

Gość Juuuustynaaaaaa
ojejku...poprostu powiedzial co uwaza...ze jest zadbana i nie wyglada jakby urodzila dziecko ale przeciez to nie musi oznaczac nic zlego..typu ze chcialby z nia byc..ajjj kobietki:P ja sama bywam zazdrosna ale w tym przypadku nie wydaje mi sie zebys musiala przez to dziwnie sie czuc...tobie tez z pewnoscia podobaja sie inni mezczyzni ale to wcale nie znaczy ze chcialabys z nimi bo kochasz swojego meza..prawda?;)

Gość adasdashjkfgdgdgdd
Ja dzisiejsze żony mają takie problemy, to ten świat zszedł na psy.