Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonaIlona

Ciąża???????

Polecane posty

Gość IlonaIlona

Nie wiem co robić... Uprawiałam sex z prezerwatywą dokładnie w połowie cyklu (dni płodne). Niestety prezerwatywa zsunęłą się do pochwy, ale co najważniejsze mój partner nie skończył w niej ani we mnie, do mojej pochwy dostał się tylko płyn ejakulacyjny! Jednakże nie wiem co się dzieje, okres spóźnia mi się już piąty dzień i czuję, że to ciąża :/ Nie mam w ogóle oznaków, że dostanę miesiączkę... Wczoraj troszkę bolał mnie brzuch jak przed okresem, ale jak się najadłam przestał. Poza tym wydziela mi się bardzo dużo śluzu przezroczystego zupełnie (jak woda tylko gęstszego) z pochwy, cały czas sprawdzam czy to nie okres i niestety.. :/ Wszyscy mówią, że to niemożliwe żebym była w ciąży, bo przecież nie skończył we mnie... Ale ja już sama nie wiem... Mam 19 lat. Nie wyobrażam sobie teraz macierzyństwa. Proszę o odp.

Gość hgfhgkjhjhkkh
To,że spóźnia CI się okres może być spowodowane stresem. Proponuję kupić test ciążowy i będziesz miała pewność czy potrzebnie się denerwujesz. Prawdopodobieństwo ciąży jest naprawdę bardzo małe, ale zrób ten test dla pewności. pozdrawiam

Gość IlonaIlona
Strasznie boję się zrobić test... Kupiłam, ale mam takiego stracha iść do łazienki... Chyba się nie przełamię... Poczekam do poniedziałku i pójdę do lekarza, ale cały czas modlę się żeby dostać...:(

Gość Mi się przez
samonakręcanie spóźniał 11 dni. Zrobiłam w końcu test, okazało się oczywiście że ciąży nie było i następnego dnia dostałam okres...Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Odwagi i marsz do łazienki bo sie psychicznie wykończysz!

Gość lekarz co najwyzej
bedzie Ci kazal zrobic tesk BETA z krwi, na usg nic nie bedzie widac, nawet jesli to ciaza, bo jest za wczesnie. test ciazowy wiecej ci powie w tym momencie

Gość gagagagagagagaga
zero stresu, ciąża w tym przypadku jest bardzo małoprawdopodobna !!!

Ciąża jest mało prawdopodobna ale do zapłodnienia wystarczy 1 plemnik. Moja rada skoro masz test w domu to go zrób! najwyżej zemdlejesz jak będziesz już znała wynik. Skoro nie chcesz dziecka teraz jest jeszcze czas na usunięcie ciąży. Po 3 miesiącu ciąży będzie za późno. Weź się w garść i rób test Ginekolog też każe Ci go zrobić bo na USG jeszcze nic nie będzie widać.