Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla40020

Prostownica

Polecane posty

Gość Karla40020

Hej:) zastanawiam sie nad kupnem prostownicy w granicach do 70 zł. Możecie mi jakąś poradzić?.W posiadaniu mam prostwownice Brauna. Jestem z niej zadowolona, chociaż troche kosztowała:P Ale tańsza potrzebna jest mi na prezent dla siostry. Czekam na propozycje :-)

Spójrz na ten model - http://www.1komp.pl/produkt-41-179-1921-20461,prostownice_lokowki_prostownica_do_wlosow_adler_ad_261_(45_w__ceramiczna__czarna).htm kosztuje niecałe 50 złotych, a ma regulację temperatury i szybko się nagrzewa. Chyba więcej cudów za taką cenę nie wymagasz? :) Myślę, że na prezent dla siostry powinna wystarczyć.

Gość alliva
szczerze Karla jeśli nie chcesz żeby siostra miała popalone włosy to zainwestuj w coś trochę droższego. Ja osobiście bałabym się prostować włosy czymś takim. Zależy jeszcze czy siostra często prostuje włosy czy sporadycznie, bo jeśli sporadycznie to racja - ie ma co kupować nic lepszego ale jeśli ma to być prostowanie po każdym myciu to przemyśl sprawę.

alliva, ma rację. Jeśli nie chcesz przyczynić się do płaczu swojej siostry to zainwestuj w prostowicę, która nie spowoduje wypadania włosów. Dobrym wyborem jest Philips. Zajrzyj do sklepu hiperokazja.pl, tam znajdzesz prostownice tej firmy od 50 do 150zł. Ale osobiście polecałabym tę najdroższą, ale jednocześcnie najbezpieczniejszą.

Popatrz sobie na electro.pl, tam znajdziesz masę prostownic z dobrych firm a taniej niż w zwykłych sklepach- do 70 zł znajdziesz tam conajmniej kilka :) sama tam zamawiałam prostownice dla siebie i oferują oni sprzęt naprawdę bardzo dobrej jakości (już sam fakt o tym, że jest tam tyle produktów z dobrych firm o czymś świadczy). Więc nie ma się czego bać, tylko patrzeć i wybierać :)

oj, strasznie tragizujecie, dziewczyny :) sama mam taką taniutką prostownicę i nic złego z moimi włosami się nie dzieje. niemniej jednak, przyznaję, nie używam jej codziennie i dobrze odżywiam włosy, a to na pewno ma na nie zbawienny wpływ. tak czy inaczej, myślę, że nawet prostowanie włosów drogim sprzętem nie jest dla nich zdrowe i przyjemne :)