Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia-pnpn

prezent dla teściowej na urodziny

Polecane posty

Gość natalia-pnpn

Ide w przyszły weekend na urodziny do teściowej (jest nią dopiero od pół roku) i zastanawiam się co kupić? Dodam że teściowa to kobieta po 50tce, elegancka, raczej dystyngowana, spokojna, lubiąca gustowne mebelki, dodatki....a nie typowa "teściówka" której mogłabym kupić bluzeczkę na jakimś ryneczku;) Mam pustkę w głowie z czym do niej iść a mąz pracuje za granicą i niestety pomocny nie będzie:(

Gość jakajaka
moze szal kaszmirowy?

Gość może jako teściowa doradzę
mnie zawsze ucieszy coś gustownego z porcelany, np. dwie filiżanki czy cukiernica, jakaś figurka itp. oczywiście mogą być a nawet wolałabym, żeby były kupione na targu staroci :)

Gość a ja proponuje np.
Karnet do kosmetyczki.

Gość campari34
corega tabs czyści z siłą wodospadu

matko żadnej porcelany tylko się poniewiera później takie coś. lepiej właśnie jakiś szal lub jakiś bon np. do dobrego salonu kosmetycznego bądź fryz.

Gość jakajaka
albo wiesz, są takie rózne takie sliczne posrebrzane rzeczy jak cukiernice patery, maselniczki, tace, moze to bedzie dobrym pomysłem?

Gość może u ciebie się poniewiera
a ja też uwielbiam ładną porcelanę , mam jej trochę i pięknie wygląda zarówno w witrynce jak i na stole. Mnie by taki prezent ucieszył

Gość natalia-pnpn
pomysł z szalem kaszmirowym mi się podoba:) tylko mam głupie pytanie..... gdzie taki szal dostanę?:) w jakich sklepach?

Gość jakajaka
moze poszukaj w pasmanterii albo w jakiejs galerii

Gość po kiego szal kaszmirowy
??? żeby sie powiesiła ?:P

Gość jaaaaa000
kup jej sanadała!:classic_cool:

Gość rudolllfka
No teściową jednak trzeba potraktować wyjatkowo i moze wybrac jej którys z tych fajnych prezentów https://www.superprezenty.pl/

Gość Matłoka
nowe fikuśne gacie

Gość ritta11
Ja myślę, że zawsze dobrym prezentem jest pióro, lub długopis, jeśli Teściowa pracuje gdzieś w biurze. Taki z kryształkami. Albo ewentualnie jakiś piękny wizytownik. Warto poszukać w necie. Ja ostatnio jak tak szukałam to trafiłam na stronę imienniczek.pl - warto zapisać, żeby nie zapomnieć np. o imieninach teściowej. :D

Gość Aalliicja
Fajnym pomysłem, na pewno bardzo oryginalnym jest ręcznie malowana ceramika. Wzorów jest bardzo dużo i każdemu wpadnie coś w oko. Ja kupiłam swojej 60letniej mamie na imieniny i była zachwycona, bo docenia pracę reczną. Ja zamawiałam z "Ceramika Freska" na facebooku. A prezenty typy perfum, zestaw kosmetyków czy nowy bieżnik to nuuuuda.

Gość gość
hahaha

Gość gość
Miotla do latania :) lub trutka szczury ;);)

Gość Jackol
Ja też ostatnio poszukiwałem z żoną prezent dla teściowej dużo ofert przejrzeliśmy i trochę czasu spędziliśmy w poszukiwaniu odpowiedniego. Zdecydowaliśmy się w końcu na masaż gorącymi kamieniami znaleźliśmy taki voucher na wyjątkowym prezencie. Teściowa była bardzo zadowolona i namawiała mnie żebym żonie też kupił taką przyjemność. Polecam serdecznie.

Gość gość
Zobacz sobie tu http://www.helios-szklo.pl,mają duży wybór przedmiotów ze szkła kryształowego właśnie. Dla mamy tam znalazłem pucharki do lodów.