Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedobra21

Wzięłam Escapelle a okresu niema

Polecane posty

Hej dziewczyny!!Mam problem.Pierwszy raz w życiu byłam zmuszona zażyć to świństwo tabletke escapelle:((8 sierpnia kochałam sie z chłopakim i zsuneła nam sie gumka, ale on nie doszedł , stało się to na początku stosunku. Ale i tak nastepnego dnia po 24h wziełam escapelle. Po 6 czyli 17 sierpnia dniach dostałam krwawienia (tego po pigułce).Teraz czekam na właściwy okres i niema:((( Dodam że ostatnio już myślałam że będzie bo byłam strasznie nerwowa i piersi mnie bardzo bolały jak nigdy;A tu nic:(( żadnych objawów.I takie lekkie mdłości mam:(( Prosze pomóżcie czy mogę być w ciąży??Ale chyba nie skoro: nieskonczyl we mnie wziełam escapelle 24h po miałam po 6 dniach krwawienie ???? ale i tak sie boje

Gość llooollliiiiyyyaaa
nie jesteś w ciąży :) ja miałam o wiele gorszą sytuacje bo mój chłopak spuścił się we mnie .... :D izyje bez dzidziusia... jak narazie

Hej dzieki dziewczynki za odpowiedz:))właśnie przedwczoraj dostalam okresu:)))co za ulllga!!! I juz wziełam tabletki antykoncepcyjne zeby nastepnym razem nie mięć takich stresów:))Czyli escapelle działa:)))