Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkaaaaaaaaaa

Jaki prezent dla mamy na 50 urodziny?

Polecane posty

Gość kredkaaaaaaaaaa

chce zeby to bylo cos wyjątkowego

Gość stylonka
Ja teraz mam podobny problem. zastanawiam się na prezentem urodzinowym dla swojej mamy. Co według was jest lepsze : prezent przeżycie jak zabieg w spa czy wyjście do restauracji czy może jakiś rzeczowy podarek, jak biżuteria, ubranie itp.?

Gość dotinn
Wiesz co, zabieg w spa to całkiem niezły pomysł. Najlepiej się dowidzieć co najbardziej lubi mama. Wydaje mi się że kąpiel w winie mogłaby być całkiem niezła na taką okrągłą rocznicę. z tego co wiem to w Głęboczku na Pojezierzu Brodnickim mają coś takiego :)

Gość klassi
A może coś praktycznego jednak? Wydaje mi się, że jakiś masażer byłby niezły. Ostatnio szukając prezentu dla swojej mamy natknęłam się na electro.pl na taki z masażem Shiatsu. Ciekawa rzecz i z pewnością pozwoli się mamie zrelaksować po ciężkim dniu :)

Gość metrykalna.......tka
Do tego prezentu koniecznie pocieszjąca pocztóweczka z fotografią lub malunkiem dinozaura, piramid, szybu kopalnianegio i napisem: nie martw się, są starsze rzeczy na świcie od Ciebie! Na pewno się uśmiechnie...

Gość 50+++++
Dobry przent to SPA bilety do teatru, kabaretu, dobry krem do twarzy a dlaczego by nie wycieczka za granice 2 -3 dni......... W tym vieky juz sie ma pravie wszystko.

Gość Zuzanna Ameliiia
Skoro ma to byc prezent dla mamy to moze zorientuj sie co mama najbardziej lubi, o czym od dawna marzy albo na co miala zawsze najwieksza ochote.

Gość a jacie pitole,
zamów jej młodego striptizera :)

Gość kitykaty
pomysłów na prezent jest sporo, ale tylko Ty wiesz jaka twoja mama jest i co lubi najbardziej, ja swojej kupiłabym coś takiego http://wiano.eu/view/619 bo wiem, że lubi rzeczy w stylu folklorystycznym, poza tym wiecznie jej się gdzieś pląta biżuteria a w takiej skrzyneczce może sobie wszystko poukladać

Gość marianna pe*
laptop kup

Gość gość
Wyjazd, gdziekolwiek :-)

Gość gość
perfumy.torebka.bluzka

Gość gość
a moi się nie popisali:O wczoraj miałam urodziny, więc żeby się za bardzo nie głowić, włożyli kasę do koperty:( czułam się upokorzona :( Pocieszam się myślą że już niedługo moja synowa będzie miała urodziny, więc jej tą kasę oddam. Szczerze mówiąc, wolałabym bilet na kabaret, teatr, nawet kino, czułabym że im zależy by sprawić mi przyjemność a tak...eh:(

Gość gość
moja mama miala kilka dni temu 55 rodziny i kupilismy jej przeglad zdrowia w medicoverze. Z bratem i mezem stwierdzilismy, ze to odpowiedni czas na takie gruntowne badania, a prawda jest taka ze sama by nie poszla. Poza tym tam to sie odbywa bez kolejek i idzie to wszystko bardzo sprawnie. Kiedy zobaczyla nasz prezent to bardzo sie ucieszyla bo wie ze wszyscy sie o nia troszczymy i zalezy nam na jej dobrym zdrowiu

Gość gość
do tej pani która dostała kopertę> moim zdaniem nie powinnas strzelac focha a tym bardziej oddawać kasę synowej. Kup sobie cos fajnego i im pokaż ze to właśnie masz od nich bo kupiłaś dokładnie za tyle ile tobie dali. Poza tym wiedz ze dla młodych dac kasę to jest wyczyn bo im zawsze jest potrzebna kasa na wszystko więc nie patrz na to w taki sposób, bąź mąra naucz ich a nie rozpętj cichej wojny bo wyjdziesz na jędzę. gdzie mądrość kobiety dojrzałej?

Gość ZakupoweSzalenstwo
Witaj! Przesyłamy ciekawe propozycje na 50. urodziny - prezenty, które są jednocześnie oryginalne i śmieszne, a zarazem pożyteczne. Życzę miłego oglądania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/50-tka/220 Odwiedź także kategorię "Dla Mamy" ;);) P.S. Wysyłka tego samego dnia lub odbiór osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopińskiej

Gość Lampa234
Polecam pomyślenie o wykupieniu zabiegów w spa :) Ja kupuję takie w Samui Spa w Warszawie (obie tu mieszkamy), żeby móc spędzić z nią trochę czasu w takim miejscu! Wiecie, siedzenie w szlafrokach, popijanie tajskiej herbatki, a także wspólny masaż. To coś niesamowitego tak się móc zrelaksować z mamą :) Raz na jakiś czas warto zainwestować trochę więcej w super spędzony razem czas. Samui miewa czasem promocje na masaże lub pakiet Day Spa w niższych cenach. Warto sprawdzać ich stronę z promocjami: http://www.samui-spa.pl/promocje

Gość gość
Wyjazd do spa jest zawsze dobrym pomysłem. Moja mama uwielbia góry, więc całą rodziną zrzuciliśmy się dla niej na wyjazd do hotelu Gorzelanny, gdzie mają świetne spa. Była zachwycona :)

Gość gość
Miugo ma super zegarki w zestawie z roślinką, herbatą i ciastkiem ;) wg mnie super prezent dla mamy

Gość gość
Fajnym pomysłem na pewno są kwiaty, może niezbyt oryginalne ale zawsze trafione. Sprawdź http://kwiaty-prezenty.pl