Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauline_parker

Jak sie rozchorować ?.

Polecane posty

Gość pauline_parker

wiem że może to głupie ale musze być chora. ! próbowałam już z tym zimnym prysznicem i wyjściem na balkon i nic X_x . jak ktoś wie coś ba ten temat to pomóżcie . ! aaa ; ) i nie życze sobie komentarzy typu: utnij se noge ^,^

Gość daj spokój
Mnie gardło boli... czasem co innego i mam już dosyć... Weź się uspokój i nie wymyślaj!!! Co nie chce ci się już chodzić do szkoły??? Chyba dopiero były wakacje i już starczy ci lenienia się!!! Do nauki!!!!

Gość pauline_parker
chodzi o coś typu: gorączka, katar, kaszel i gardło : )

Gość pauline_parker
daj spokój Mnie gardło boli... czasem co innego i mam już dosyć... Weź się uspokój i nie wymyślaj!!! Co nie chce ci się już chodzić do szkoły??? Chyba dopiero były wakacje i już starczy ci lenienia się!!! Do nauki!!!! właśnie takich komentarzy sobie darujcie ;] bo nawet nie wiesz o co chodzi a głupio gadasz . żenada ! ^,^

Gość nklfkfjkfh
a o co chodzi? chłopak Cie rzucił i chcesz go wziąć na litość? że ty teraz taka biedna w łóżku leżysz i trzeba ci herbatke pod nos podstawić? :/

Gość herbatka z trutką na szczury

Gość menelxdd
1. Weż cebulę 2. Natrzyj nią sobie poliki 3. Powdychaj trochę, żebyś się poryczała 4. Pokaż się matce.

dajcie spokoj dziewczynie, chce byc chora to niech bedzie. mialam jedna nauczycielke tak cieta na wszystkich ze ludzie dostawali bialej goraczki przed lekcja. wtedy tez zawsze tracilam glos zeby nie odpowiadac i wolalam pisac kartkowki, bo przy pytaniu zawsze sie czepiala i lapala za slowka :P

Gość do menelxdd
i niech matce wczesniej zatka nos

Gość pauline_parker
pauline_parker no dobra, wybieram herbatke z trutką na szczury. Ok, do jutra. Mam nadzieję, ze zachoruję. Módlcie się o to. Im gorzej, tym lepiej. Papatki kopia jeb.ana . ! ;/ kur.wa pytałam cie o zdanie jeb.any szczurze ? idź do psychiatry chociaż wątpie że jest jeszcze dla ciebie jakaś pomoc .

Gość izybobek123
dajcie jej spokój , jej sprawa odczepcie sie . ! a co do choroby Otwórz okno. Stań przy nim. Rozbierz się. I oddychaj. mam nadzieje że pomogłem :) :*

Gość puka1223
Jak narazie wzięłam zimnt prysznic i głowo w lodowatej wodzie umyłam. zjadłam troche proszku do pieczenia siedziałam 20 minut w oknie.. (ludzie sie na mnie dzwnie gapili, ale co tam ) a teraz w@@@am ziemniaka... to chyba dziwne, ale on mi cholernie smakuje xdd

Gość dragonim
po kąpieli dajcie na swoje łózko kilka ręczników i połóżcie się na noc zostawcie otwarte na oścież okna i może wiatrak na najszybszym stopniu drzwi otwarte(żeby był przeciąg) i przeziębienie na jutro gwarantowane a może nawet jakieś zapalenie płuc DZIAŁA!!!!!

Gość pauline_parker
kur.wa gdybym chciała sie rozchorować żeby nie iść do szkoły to bym poprostu poszła na waje . heloooł. nie wiedzie to nie pie.rdolcie głupot . CHUJSOTWO ^,^

Gość daj spokój
biednnnaaaa :D:D:D hahahahhaha

Gość pauline_parker
to forum to jedne wielkie hu.jstwo ; ] nara.

Gość gość
U mnie bylo dziwnie!wczoraj se pomyslalam ze se zachoruje na grype zrobilam se zimne piciu otworzylam okno i odkrylam sie w nocy.budze sie w srodku nocy odkryta,bolal brzusio.Ja se mysle ,,To pewnie z glodu",i se mysle ze poczekam do rana.Budze sie znowu z bolem brzucha i mysle ,,Pewnie mi sie(za przeproszeniem) srac chce,do rana wytrzymam".Budze sie juz poraz 3 i z bardzo ostrym bolem, ja szepcze do siebie ,,Kurna musze isc do mamy!",ide i mowie ,,Mama boli mnie brzuch!".Ona na to ,,Za chwile dam ci lekarstwo",daje mi napoj.Dalej boli brzuch,wlaczam TV,bo boli.I tak boli i mówie ,,chyba...ide zygac".Poszlam i sie zrzygalam,potem dostalam biegunke.I tak zachorowalam,chcac zachorowac na grype,dalej nwm od czego mialam ,,zatrucie pokarmowe".

Gość ...ka 8 legii

Wiem ze spoznione. Posluchaj mam ten sam problem ale pod żadnym pozorem nie jedz surowego ziemniaka gorączka po nim to efekty zatrucia pokarmowego co moze skończyć sie nawet szpitalem. Wiem co mówię mam 11 lat i w przyszłości chcę byc lekarzem wiec Ci powiem ze nie warto lepiej symuluj lub powiedz rodzicom prawdę. Ale jak ci tak bardzo to wyjdź na dwor bez kurtki ale w bluzie i z suchą głową mozesz tez zjeść odrobinę drożdży ale to tylko 0.5 łyżeczki nie wiecej. To wszystko z mojej strony mam nadzieje ze pomoglam i sorry za błędy ale pisze to późno.  Milego chorowania