Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka lenka

jaka jest wasza przyszła teściowa??

Polecane posty

Gość magdalenka lenka

Zastanawiam się jakie macie teściowe bądź przyszłe teściowe?? Narzekacie na nie?? Czy któraś z was ma teściową "idealną"?? ;)

Gość BBBBBBBEEEEEEEEE
matka mojego chlopaka to .... kawał cholery!!!! ciągle mu sugeruje żeby ze mna zerwał! chciał się zaręczac-i po kilku rozmowach z nia-wycofał się!!!!! nienawidze jej. a nigdy sie nie widziałyśmy (ona nie chce mnie poznacA) znam układy idealne. ale nie w moim przypadku.

Gość a mi to sie wydarzylo
FALSZYWA....WREDNA....NIE SPRAWIEDLIWA.... jaki widac nie jest idealna. Poza tym ja nie naleze do osob ktore ot tak sobie cos wymyslily na ten temat czy osadzily z gory kogos, nie! Poznalam ja az za dobrze dopiero w trakcie przygotowan do slubu czy pozniej...zal mi takich osob jak ona ale coz...to jej zycie i to ona bedzie rozliczona TAM...

Gość do autorki tego tematu
- twarda - wszystkowiedząca - wszystko robiąca najlepiej - nieprzystępna - oschła - trudno jej sie pogodzić że jej 30stoletni syn nie ma juz 5 lat i nie wymaga opieki mamy :o - przed obcymi udaje super "teściówke" i moja super kumpele :o

Gość kklljj
Fałszywa, apodyktyczna i niemiła. Ale za to gdy cos chce... do rany przyłóż !!!! MMMMMMM:* kocham Cię MAMUNIU!!!!!