Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia123457

czy moge by w ciąż...??

Polecane posty

Witam serdecznie.... wiem, że ten wątek był już pewnei setki razy poruszany.. ale prosze o pomoc jeśli można.... mam 19 lat.. i troche jest to dla mnei za wczesnei na dziecko.. w tym roku zaczne studia.. więc tym bardziej odpada.. chociaz wiem ze juz czasu nei cofne.. moze to tylko strach... jakis czas temu uprawialismy z chlopakiem milosc francuską.. i doszlo do wytrysku w mojej buzi... ale.. potem doszlo do kontaktu z moja slina a jego palcem no i.. znalazl się on w moejje pochwie.. wczesniej pilam jakis sok czy cos:D po wytrysku. pozniej uprawialismy seks.. ale nie skonczyl we mnie tylko poza mną a do tego bylo to w prezerwatywie.. prosze o pomoc...okres spoznia mi się już dwa dni.. chociaz czuje sie jakbym miala go zaraz dostac... ale nie ma go... prosze o szybką odp ... pozdrawiam

Gość Jeśli wszystko było tak jak
opisałaś, to NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA CIĄŻĘ

później znaczy kiedy? sikał w między czasie? mył penisa? gumka założona od razu czy po kilkunastu ruchach w tobie? jeśli był duży odstęp czasu a gumka była założona od razu to nie ma najmniejszych szans na ciąże.

od razu zalożyl.. no i byla chwila przerwy.. zanim sie napilam czegos i wogole.. chcoiaz boję się ze plemniki ze sliny mogly coś ten.. a wiem, że powinny zginąc bo inne ph.. ale juz zglupialam sama..

Gość hihihahahhihiha
wielkie LOL :O

przez palec nie zajdziesz, nie ma takiej możliwość nawet, plemniki ginął w kontakcie z powietrzem i niską dla nich temperaturą 20stopni załóżmy.Ja bym bardziej się obawiała bo po jednym wytrysku w penisie zostaje troche spermy.... ale jak założył gumkę od razu to nie ma możliwości zeby sie tam dostały.Wiec ciepły kompres na brzuszek,teraflu lub polopiryna i dobry seks(z zabezpieczeniem):) i okres jest nas.dnia:)

Gość adasko
obrzydliwe to co opisalas

Zajscie w ciaze nie jest wcale taka prosta sprawa jak sie wydaje. wg. mnie nie masz szans na ciaze nie masz oi co sie bac wyluzuj a okres sam przyjdzie:)

Gość weeez dziewczyno wyluuzuj
ja sie kochalam zupelnie bez zadnego zabezpiecznia. i widzisz to ja mogłam miec schizy. i ejstem mlodsza od ciebie. okres sie mi sponial nie 3 dni.. ale 2 miesiace.! wlasnie dzisiaj dostalam cale szczescie :) i etz tak mialam dwa razy ze zapowiadalo sie na okres a tu nic. spokojnie. wyluzuj i dostaniesz okresu.

Gość ulakula
chyba najpewniej zrobić test, miesiączka nie wyklucza ciąży!!!

Gość weez dziewczynooo wyluzuuuj
ja robilam trzy ; p

hej, mam takie pytanko (pewnie ta kwestia była już poruszana na forum ale tyle tego jest...) : rozpoczęłam nowy blister w sobotę, a w poniedziałek zapomniałam wziąć tabletki... (współżyłam ostatni raz w sobotę rano) kapnęłam się dopiero dziś ale niestety minęło już 12h a dokładniej 13-14. Na opakowaniu moich tabletek jest napisane, że jest się przekroczy 12h i się współżyło do tygodnia wcześniej od pominięcia tabletki to trzeba się zgłosić do lekarza jeśli nie to wziąć tabletkę i zabezpieczać się przez następny tydzień... ja raczej nie planuje iść do lekarza bo uważam, że prawdopodobieństwo jest nikłe ale wole się poradzić was (może jednak konieczne jest udanie się do lekarza)... może byłyście z takim przypadkiem u lekarza albo coś wiecie na ten temat więcej ode mnie... z góry dziękuję za odpowiedzi.