Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyrety

kumpela - chłopczyca

Polecane posty

Gość retyrety

czy jak ja nazwac? ma wiecej kumpli niz kolezanek. faceci lgna do niej jak pszczoly do miodu. moze i jest ladna i sympatyczna ,ale czemu ona woli ich a oni tak bardzo lubia ja? wszedzie ma kumpli. na uczelni smieje sie i gada z polowa facetow, to samo w pracy czy na swoim osiedlu... nie rozumiem tu czegos ;/

Gość znam taka jedna
pozniej bedzie miala bardzo ciezko w zyciu, bo nabierze nawykow i nie bedzie sie zachowywac jak kobieta.... kumplom nie bedzie to przeszkadzac - do czasu..... no ale faceta na zycie ciezko bedzie znalezc, bo sie nie bedzie musial przy niej hamowac z zachowaniem i pewnie nie bedzie mu ona odpoaiwadac.

Gość retyrety
wlasnie nie chodzi o to ,ze ona jest babochlopem . wrecz przeciwnie. jest bardzo kobieca...chyba nawet sexi... nie beka z nimi, nie chleje piwska etc. rozmawia z nimi o samolotach, o silnikach, o samochodach ;/ jest chyba raczej ladna kumpela ,ktora rozmawia na meskie tematy ;/

Gość no to ma fajnie
do mnie nikt nie lgnie :(

Gość problem to maja takie
sfrustrowane zazdrosnice jak ty i dziwisz sie ze z nia gadaja? ty gadasz o tym, ze on ma powodzenie, a ona moze pogadac na wiele tematow to calkiem logiczne, wiec ogarnij sie z laski swojej i wez za siebie