Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ123567

SZUKAM PIOSENKI HELP

Polecane posty

Gość DJ123567

Piosenka juz jest z przed kilku lat w gatunku leskiego roca/popu :p i nie zanucę jej wam ale teledysk jest jak by kręcony na tle fiordów wszystko tam dzieje sie w przyspieszonym tempie jak by stop klatki np rybak który łata siecie i wiele innych twarzy by na końcu klipu w końcu zapadła noc i nie wiem jaki to zespól ale raczej jest to zespól jednego przeboju który wówczas był dosyć popularny ktoś może kojarzy pewnie będzie z tym ciężko ale warto spróbować

Gość mrs.cohen
a z przed ilu lat tak dokładnie?

Gość DJ123567
Hmmmm dokładnie teraz nie powiem ale było to jakoś koło 2001 roku napewno nie są to lata 70 czy 80 i jak mówiłem sam teledysk był dosyć nietypowy bo są to jak by stop klatki puszczone jak by w przyspieszonym tępie na tle zimnych fiordów

Gość DJ123567
Sam zespól jest pokazany w stop klatkach głównie wokalista i na końcu jak sie robi ciemno są już puszczeni normalnie

Gość da1234567
widze ze nikt nie wie szkoda

Gość poszukiwaczkateledysku
Hejka, widzę że niektórzy mają sporą wiedzę, wiec przyłączam się ze swoją prośbą. Chodzi mi po głowie piosenka - przełom lat 80-90. Pamiętam tylko teledysk faceci spiewajacy na pustyni i na pewno był tam też taki zwierzak - pancernik. Może ktoś pamięta?